İzmit'de ki turnuvada 10 yaş kategorisinde Çınar Demir gruptaki bütün maçlarını kazanarak grup birincisi olmuş ve final maçındaki İstanbul Enka Spor Kulübü oyuncusunu üstün oyunu ile 4-1/4-1 yenerek birinci oldu.

Doruk Doğan grubundaki son final maçının ilk setini 4-1 kazandı ikinci seti 4-2 kaybederek, tie break setinde 10-8 yenilerek ikinci oldu.

9 yaşta mücadele eden Ferkan Arslan gruptaki son maçını ilk seti 4-1 kaybetmiş ikinci seti 5-4 kazanarak maçı tie break e taşıdı ancak tie break 7-5 yenilerek ikinci oldu. 3'ncülulük 4'ncülük maçını güzel bir oyunla 4-1/4-2 yenerek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Bursa'da oynanan 16 yaş turnuvasında Ada Tenis Spor kulübü oyuncusu Türkalp Arslan ise bütün maçlarını kazanarak grupta birinci oldu. Ardından final maçında yine rakibine üstünlük sağlayarak 4-2 / 4-2 yenerek Bursa'daki Öykü Cup da şampiyon oldu.

Sporcuların antrenörü Şafak Çelen, yaptığı açıklamada" Çaycuma da tenis adına güzel işler yapmaya başladık. Bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde başladığımız çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlamıştır. Turnuva ya katılan 4 sporcumuzunda derece yapması bizleri çok mutlu etmiştir. Kulübümüzün sporcuları ile bundan sonraki turnuvalara devamlı bir şekilde katılmayı düşünüyoruz. Sporcularımız farklı oyuncular ile oynayarak hem oyunlarını geliştiriyor hem de yeni arkadaşlıklar ediniyorlar.

Bu anlamda sporcuların ailelerine kulübümüze ve tabi ki bizlere bu imkanı veren Belediye Başkanımız Sayın Bülent Kantarcı'ya da ayrıca teşekkür ederiz" dedi.