Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde yapılması planlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının temeli, dün düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine; Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Makineci, Kilimli Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Üstün, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile davetliler katıldı.

Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, törende yaptığı konuşmada, hizmet binasının bir yıl içinde tamamlanacağını belirterek, “İnşallah en kısa zamanda binamızın açılışında hep beraber yapacağız. Ben yüklenici firmaya şimdiden başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Rabbim, kazasız belasız burayı tamamlamayı nasip etsin. İnşallah bizde en kısa zamanda ilçe olarak hükümet konağımıza da başlayıp, hükümet konağımızı da yapmayı en kısa zamanda yaparak bitirmeyi hedefliyoruz. Böylece kamu kurum ve kuruluşlarının hepsini tamamının bir arada hizmet vermesini sağlamak için elimizden geleni yapmaktayız. Ben tüm burada katılımcılara teşekkür ediyorum ve tekrar yüklenici firmaya başarılar diliyorum. Kazasız belasız bu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını tamamlamayı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Özkal, dua etti ve kurban kesimi gerçekleştirildi. Ardından inşaat temeline, Kaymakam Hakan Özraslan ve davetliler tarafından butona basılarak ilk harç döküldü.



Editör: Pusula Gazetesi