Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde Kozlu Belediyespor deplasmanda Kepez Çaylıoğluspor'a 1-0 yenildi. 90 dakika boyunca rakip antrenörleri tarafından hem hakemin, hem de futbolcularının tehditlere mağdur kaldığını belirten Kozlu Belediyespor Antrenörü Erkan Sadıklar, hakemlerin de kendilerine karşı olumsuz tavır takındıklarını söyledi.

Kozlu Belediyespor Antrenörü Erkan Sadıklar "Ligde oynadığımız 3 maçta aleyhimize bariz hakem hataları yapılıyor. Hakemler maçlarımızda insiyatifleri sürekli rakip takımlara kullandı. Özellikle Pazar günü Ereğli'de oynadığımız Kepez Çaylıoğluspor maçında rakip takım antrenörü iki kere sahaya izinsiz girip maçın hakemini tehdit etmesini izledik. Kural sahaya izinsiz girildiğinde ne gerektiriyorsa yapılması gereken yapılmadı. Bizim oyuncularımız sürekli baskı ve tehdit altında maç oynadı. Ancak her nedenle Kepez Çaylıoğlusporlu futbolculara yaptıkları kasıtlı ve sert faullere rağmen kart çıkmadı" dedi.

"KOZLU BELEDİYESPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR"

Sadıklar "Kozlu Belediyespor sahipsiz değildir. Büyük bir camiaya sahip bir takımız. Hakemler sahaya çıktıklarında kendilerini antrenörlerden ve futbolculardan üstün görmelerinden böyle olumsuzluklar yaşananıyor. Biz Kozlu Belediyespor olarak tüm bu yapılanlara karşı saygımızı bozmayacağız ve kurallar çerçevesinde mücadelemize devam edeceğiz. Kozlu Belediyespor'u kimse sahipsiz sanmasın" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi