Zonguldak Ereğli Spor Kulübü futbolcularından Emra Kartal TÜFAD tarafından düzenlenen antrenörlük kursuna katılarak kursu başarıyla tamamlamış ve Zonguldak'ın en genç antrenörü olmuştu. Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu uzun süre hastanede tedavi gören Emre Kartal iyileşerek taburcu oldu. ZES yönetimi ise genç antrenör Emre Kartal'ı U17 takımının başına antrenör olarak getirme kararı aldı.
ZES YÖNETİMİ AÇIKLADI
Zonguldak Ereğli Spor Kulüp yönetimi Emre Kartal'ı U17 takımına anterönr olarak göreve getirdiğini açıklayarak şu açıklamayı yaptı: "Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu uzun bir süre Hastanede tedavi gören daha sonra sağlığına kavuşan oyuncumuz Emre Kartal Yönetim Kurulu tarafından Şubat ayı sonunda başlayacak olan U-17 takımının başına antrenör olarak getirildi.
Sağlık durumu iyi olan Kartal, Başkan Vekilimiz Kaan Kocaman ile bir araya geldi. Bilindiği üzere kulübümüz Emre Kartal'ı geçtiğimiz yaz Antrenörlük kursuna göndermiş ve Kartal'da kursta başarılı olarak TFF C Diploması almaya hak kazanan en genç isimlerden birisi olmuştu"