Su ve sabun kullanmadan çok daha iyi temizlik yapılabileceğini kim düşünebilirdi? Eğer mikrofiber temizlik bezlerini denediyseniz, teknolojinin hayatı nasıl kolaylaştırdığına şahit olmuşsunuzdur.

Adından da anlaşılacağı üzere mikrofiber bezler çok küçük liflerden yapılır. Bu lifli yapısı sayesinde de en ince ve detaylı yüzeylerde dahi etkili bir temizlik ortaya çıkarır. Mikrofiber bez ile yapılan temizlikte deterjana ihtiyaç duyulmaz; ihtiyacınız olan tek şey sadece bir miktar sudur. Mikrofiber teknolojisi günümüzde birçok sektörde farklı şekillerde kullanılmasına rağmen son yıllarda endüstriyel temizlik sektöründe temizlik şirketleri tarafından özellikle temizlik bezlerinde yoğun bir şekilde kullanılmaktadır.

Farklı renk ve ebatlarda temin edeceğiniz mikrofiber bezleri, yine farklı alanlarda (mutfak, banyo, WC gibi) kullanılarak daha fazla hijyen elde edebilirsiniz. Birbirinden farklı renk ve ebat seçeneğini https://www.ambalajstore.com/ adresinden temin edebilirsiniz.

Mikrofiber Temizlik Bezleri

Bu temizlik harikası ürünü, ev ve ofis gibi birçok alanda kullanabilirsiniz. Bölünmüş halde olan mikrofiber pozitif yüklüdür, bu da mıknatıs gibi negatif yüklü toz parçacıklarını çeker. Yüzeyde yer alan bakterilerin neredeyse %99'unu temizler. Mikrofiber bez, normal bir temizlik bezi ya da kimyasal bir spreyden daha etkilidir. Tüm yüzeylerdeki tozu aldıktan sonra yıkayıp durulayarak tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Bu da günlük kullanım için son derece idealdir.

Mikrofiber bezler çevre için de son derece güvenlidir ve insan sağlığına zarar vermez; asla zararlı kimyasallar içermez.

Bu denli pratik bir temizlik malzemesi olan mikrofiber bezler, kaliteli ve çok amaçlı kullanım alanlarında temin edilmek üzere Ambalaj Store güvencesiyle satışa sunuluyor. Mikrofiber temizlik bezi ve mikrofiber cam bezi gibi farklı yüzeylerde kullanılabilen çeşitleri ile toptancı ihtiyaçlarını karşılamak üzere https://www.ambalajstore.com/MIKROFIBER-BEZ-40x40cm-10LU-DOKME-50Adet,PR-413.html adresinden uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.

Neden Mikrofiber Bez Kullanmalıyız?

  1. Süper Emici: Mikrofiber bezler ince mikrofiberden oluşur. Bu mikrofiber yapı sayesinde tüm köşe ve çatlaklar mikrofiber bezi inanılmaz derecede emici yapar ve kendi ağırlığının 6 katı kadar su tutabilir. Sadece nemli yüzeyleri temizlemekle kalmaz; ultra küçük lifler sayesinde en küçük yarıklara dahi sığarak toz, kir, yağ, bakteri ne varsa temizler. Ancak tüm mikrofiber bezler için aynı ifadeleri kullanmak güç. Bu noktada imdada Ambalaj Store yetişiyor. Piyasada mikrofiber temizlik bezi bulabileceğiniz birçok firma olabilir ancak Ambalaj Store, yüksek emiş gücü ve defalarca yıkanıp tekrar kullanıma dayanıklı olan kaliteli malzeme tedariği sağlar. Üstelik birbirinden farklı renk seçenekleri ve uygun fiyat avantajıyla.
  2. Tasarruf Sağlar: Temizlikte mikrofiber bez kullanmak, kullandığınız temizlik ürünlerinin miktarını önemli ölçüde azaltabilir ve bu da uzun vadede tasarruf etmenize olanak verir. Toz almak, pencere ve aynaları temizlemek ve parlak paslanmaz çelik gibi birçok farklı yüzeyde kuru ya da nemli mikrofiber bez kullanabilirsiniz.
  3. Çok Yönlü: Birçok kişi mikrofiber bezlerin sadece günlük olarak toz alma işine yaradığını düşünebilir ancak bundan çok daha fazlasıdır. Mikrofiber bezler birçok alanda kullanıma uygun ve oldukça etkilidir.
  4. Paslanmak Çelik Yüzeyler: Paslanmaz çelik yüzeyler temiz olduğunda harika görünür ancak tam tersi olduğunda tüm kir direkt olarak göze çarpar. Bu iş için mikrofiber bezler biçilmiş kaftandır. Öncelikle yağı ve kiri çıkarmak için nemli bir bez kullanın. Daha sonra da parlatmak için kuru bir mikrofiber bez kullanarak temizleyin. Bu kadar basit!
  5. Dolaplar: Kirli dolap kapaklarını silmek için nemli bir mikrofiber bez kullanın. Özellikle yağlı ve bakteri bulunan dolaplarda oldukça etkilidir. Bunu anlamak için silme işleminden önce ve sonra parmaklarınızı dolaba dokundurun. Aradaki farkı gördüğünüzde ne kadar iyi bir iş çıkardığınızı göreceksiniz.
  6. Granit ve Mermer Tezgahlar: Taş tezgahlarınızı her zaman çok iyi durumda tutmak istiyorsanız mikrofiber bezler adeta bir zorunluluktur. Nemli bir mikrofiber bez yüzeye zarar vermeden tüm yağı ve kiri söker.
  7. Krom Armatürler: Yüzey temizleyicilerin banyo armatürlerinizde bıraktığı kalıntıdan rahatsız mısınız? Öyleyse çözüm mikrofiber bez! Yüzeyi temizledikten sonra kuru bir mikrofiber bez ile üzerinden geçin. Küçük lifler geride kalan tüm kalıntıları temizleyerek inanılmaz derecede parlak bir yüzey bırakacaktır.
  8. Pencereler ve Aynalar: Hafif nemlendirilmiş bir mikrofiber bez, aynalarınızı ve pencerelerinizi çizmeden temizler. Bezin küçük bir kısmını ıslatarak lekeleri silmek için kullanabilirsiniz. Daha sonra yüzeyi parlatmak ve izleri ortadan kaldırmak için bezin kuru bölümünü kullanın. Aynalarınız ve perdeleriniz harika görünürken, hem tiftik hem de çirkin çizgilerden arınmış olacak.
  9. Duş ve Küvet: Duş ve küvetinizin daha uzun süre temiz kalmasına yardımcı olmak için mikrofiber bez kullanabilirsiniz. Banyoda işiniz bittiğinde kuru bir mikrofiber bez ile temizleyin. Bez, geride kalan sabun, köpük vb. kalıntıları toplayarak her zaman temiz kalmasını sağlayacaktır.
  10. Toz Alma: Söz konusu toz almaksa en doğru seçim mikrofiber bezlerdir. Başka hiçbir ürün tozu mikrofiber bez kadar iyi alamaz. Hemen hemen tüm yüzeylerdeki tozları temizlemek için mikrofiber bez kullanabilirsiniz.

Mikrofiber Bezler Nasıl Temizlenir?

Mikrofiber bezleri temiz tutmak ve etkili bir şekilde kullanmak için birkaç ipucu:

  • Her kullanımdan sonra su ile yıkayın ve ardından iyice durulayın.
  • Ilık veya sıcak suda hafif bir detarjanla yıkayın. Kesinlikle çamaşır suyu ya da çamaşır yumuşatıcısı kullanmayın.
  • Sık sık kullanıyorsanız en az haftada bir kez yıkamalısınız.

Hayat kolaylaştıran ürünler en iyi fiyat garantiyle Ambalaj Store'da!

Tabii ki piyasadaki tüm mikrofiber bezler aynı kaliteye sahip değil. Çeşitli temizlik ürünlerinde olduğu gibi birçok firma da mikrofiber bez tedariği sağlıyor. Ancak burada işin içine uzun ömürlü kullanım ve kalite giriyor. Mikrofiber temizlik bezi kullanımının iyice arttığı bu dönemde, pek çok ebat ve renk seçeneğini ürün kataloğuna ekleyen Ambalaj Store, en uygun mikrofiber bez fiyatları ile öne çıkıyor. Her daim talebi karşılamaya hazır ürün stoğu ve farklı toptancı fiyatları ile de rakiplerinden ayrılıyor. Uzun yıllardır Türkiye'nin ilk toptan ambalaj malzemesi satışını yapan Ambalajstore, en uygun mikrofiber temizlik bezleri ile hayat kolaylaştıran ürünler sunmaya devam ediyor.