Zonguldak'ın en köklü ve en değerli futbol sahalarından birisi konumunda bulunan Üzülmez Gönül Alışır Sahası yaklaşık 12 yıldır atıl durumda kaderine terk edilmiş durumdaydı.

Yıllarca Zonguldak futboluna hizmet veren ve futbolun kalbinin attığı Üzülmez Gönül Alışır Sahası'na Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel tekrar hayat verdi.

18 Ağustos tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nda yenileme çalışmaları başlatıldı. Saha suni çim yapılacak, tribünler yapılacak, soyunma odaları ve geniş kapsamlı tesis yapılacak. İhale şartnamesine göre yüklenici firma 270 işgününde sahayı tamamlayıp Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne teslim edecek.

3 MUHTARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tarihi Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nın yeniden faaliyete geçecek olması Üzülmez sakinlerinin yanı sıra futbolseverleri sevindirdi. Çınartepe Muhtarı Okan Girgin, Asma Muhtarı Gürbüz Kuğu, Baştarla Mahallesi Muhtarı Mehmet Özçıkrıkçı Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çınartepe Muhtarı Okan Girgin ziyaretle ilgili şunları söyledi: "Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hakan Yüksel'e Üzülmez Gönül Alışır Sahamız için teşekkür ziyaretinde bulunduk. Üzülmez sahamız için emek sarfeden çalışkan müdürümüz ve ekibine şükranlarımızı sunuyoruz"