Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde Alaplı Belediyespor'u konuk edecek. Ligde geride kalan iki hafta için galibiyeti bulunmayan Çaydeğirmeni Belediyespor ilk galibiyetini alarak galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

Sezonun ilk karşılaşmasını sahasında Kilimli Belediyespor ile oynayan Çaydeğirmeni Belediyespor bu maçta 4-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşattı. İkinci maçta deplasmanda Kozlu Belediyespor'a konuk olan Çaydeğirmeni bu maçtan da 2-2'lik beraberlikle ayrılarak ilk puanını aldı.

SERKAN BANKOĞLU GALİBİYET GARANTİSİ VERDİ
Çaydeğirmeni Belediyespor'da geçtiğimiz sezon son 7 maçta göreve gelen ve bu maçlarda aldığı galibiyetlerle takımını coşturan Serkan Bankoğlu galibiyet serisine Alaplı Belediyespor ile başlayacaklarını söyledi. Ligde puanı bulunmayan geçtiğimiz sezonun şampiyonu Alaplı'yı yeneceklerini söyleyen Bankoğlu, alınacak 3 puanı Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve taraftarlara armağan edeceklerini, bundan sonraki haftalarda da gerçek Çaydeğirmeni Belediyespor'un gücünü göstereceklerini söyledi.

Çaydeğirmeni Belediyespor ile Alaplı Belediyespor arasındaki karşılaşma Cumartesi günü saat 15.00'da Çaydeğirmeni Sahası'nda oynanacak.

Editör: Pusula Gazetesi