Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, kendileri açısından Karşıyaka galibiyetinin çok önemli olduğunu belirterek bu moralle Başkent deplasmanında oynayacakları Bugsaş maçından da iyi sonuçla döneceklerini ifade etti.

Başkan Caner "Karşıyaka karşısında aldığımız galibiyetle takım olarak stresli ortamdan bir kurtulduk. Ankara'da deplasmanda Bugşasspor'la oynayacağız. Bugşasspor'da yukarılara tırmanmaya çalışan bir ekip. Zor bir maç olacak. Burada berabere kaldık. Orada iyi mücadele edersek sonuçta iyi olacak. Taraftarımızın desteği ile oradan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Deplasmandaki bu aksilikleri kırmak istiyoruz. Ligde daha rahat bir konuma gelmeyi amaçlıyoruz.

Bugşasspor maçını kazandıktan sonra yüzde doksan dokuz kafalarında artık küme düşme endişesini bitiririz. İleriki haftalarda bize gelen takımlar olacak. Kendi sahamızda ki maçları en iyi şekilde geçirirsek iyi sonuçlar gelecektir. Nasıl Karşıyaka maçında taraftarımız doksan dakika gol geç gelmesine rağmen takımlarını yalnız bırakmadılar sonucunda da bu bizi başarıya getirdi. Takımızı son dakika ya kadar desteklememiz lazım. Bunun meyvesini de Karşıyaka maçında gördük. İnşallah bu sezonu rahat bir şekilde bitirerek gelecek sezonun planlamasına başlamalıyız. Bugsaş maçından umutluyum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi