Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden ve şampiyonluk umutlarını son haftaya kadar taşımak isteyen Ereğli Belediyespor Pazar günü Beyçayırı Stadı'nda 15.00'da Sincan Belediyespor'u konuk edecek. Bu zorlu maçı kazanarak rakipleri Bartınspor ve Kırşehir Belediyespor'un puan kaybetmesini bekleyecek olan Ereğli Belediyespor'da taraftarlar inançlarını kaybetmedi.

TARAFTAR YİNE TRİBÜNDE OLACAK

Ereğli Belediyespor'a sezon başından bu yana verdikleri destekle hiçbir zaman yalnız bırakmayan Genç Ereğlililer taraftar grubu Sincan Belediyespor maçında da tribündeki yerini alacak. Genç Ereğlililer Taraftar grubu lideri Burhan Önder yaptığı çağrı ile taraftarları maça davet etti. İşte o davet:

"Takımımız 24.hafta mücadelesinde 25 Mart Pazar günü saat 15:00'de Sincan Belediyespor'u konuk edecek. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu takım gerçekten bize çok şey yaşattı. Şampiyon olur veya olmaz bu sene bize güzel maçlar izlettirdi. Biz hiç bir zaman takımımızı taraftar grubumuz olarak yalnız bırakmadık. Hiç bir zaman iyi gün taraftarı olmadık. Son 3 maçımız kaldı. Takımımızı yine yalnız bırakmayalım. Biz sadece armaya ve Ereğli Belediyespor'un peşindeyiz. İyi gün taraftarları şampiyonluk varsa sizlerde varsınız başka Ereğli Belediyespor yok unutmayın."

Editör: Pusula Gazetesi