TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden ve ligde geride kalan 8 hafta içinde beklenenin üzerinde performans sergileyen Zonguldakspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Bu maçın hazırlıklarına Salı günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başlayan kırmızı-lacivertli ekip sahadan farklı galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

8 MAÇTA GOL DAHİ ATAMADILAR
Son yıllarda sürekli şampiyonluk mücadelesi veren ve Zonguldakspor'un iç sahada hiç yenemediği Şanlıurfaspor bu sezon maddi manevi zorluklar yaşıyor. TFF tarafından sezon öncesinde 12 puanı silinen Şanlıurfaspor bu sezon oynadığı 8 maçta rakip kalelere gol dahi atamadı. Kalesinde 21 gol gören sarı-yeşilli ekibin yalnızca 1 beraberliği bulunuyor.

TARAFTAR "İŞ KAZASI" SÖZÜ DUYMAK İSTEMİYOR

Hekimoğlu Trabzon maçı öncesinde üst üste Yeni Çorum ve Hacettepe maçlarını iç sahada oynayan ve bu maçlardan 6 puan yada 4 puan hedefleyen Zonguldakspor, galip götürdüğü maçta Yeni Çorum'a 2-1 yenildi, Hacettepe karşısında ise pozisyona girmeden maçı 0-0 tamamlayarak 5 kritik puan kaybetmişti. Hekimoğlu Trabzon'u 4-1 yenerek bu maçların telafisini yapan Zonguldakspor'da taraftarlar Şanlıurfa maçında kaza istemiyor. Takımlarına her zaman destek olan taraftarlar maç sonunda "İş kazası oldu" kelimesini duymak istemiyor.

TEKNİK HEYET FUTBOLCULARI UYARDI
Zonguldakspor Teknik Direktörü Serkan Afacan futbolcularını Şanlıurfa maçına motive ederek 90 dakika boyunca temkinli olmaları konusunda uyarıda bulundu, maç sonunda taraftara güzel bir galibiyet hediye edecekleri mesajını verdi.

Editör: Pusula Gazetesi