TFF 2. Lig Beyaz Grup'da 5 hafta aradan sonra galibiyetle tanışan temsilcimiz Zonguldakspor sahasında Başkent Akademi karşısında sahadan 3-0 galip ayrıldı.

90 dakika boyunca ortaya koydukları mücadele ile taraftardan alkış alan Zonguldaksporlu futbolcular maç sonunda galibiyet sevincini taraftarlarla paylaştı.

TAKIM KAPTANI HAKAN KONUŞTU

Zonguldakspor takım kaptanı Hakan Çevik galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini belirterek galibiyet için futbolcular olarak çok mutlu olduklarını söyledi.

Kaptan Hakan, "3-0'lık Başkent Akademi maçında aldığımız bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Buradaki çabamızı herkes görüyor. 5 haftadır süren bir galibiyet hasretimiz vardı. Herkes bize inandı. 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Herkes bizim arkamızda olsun. Eleştiriler her zaman olacaktır. Bu takım eleştirilere her zaman açık. Kaybettiğimiz maçlarda bile tek kale maç oynayarak kaybediyoruz. Şanssız goller yediğimiz için maç kaybettik. Şu takımın mücadelesi ile daha iyi yerlere geleceğiz. Takımın hedefleri olduğunu da herkes biliyor. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi