Zonguldak'ta Taekwondo sporunun gelişimi adına yoğun bir çalışma temposu içinde olan Taekwondo Antrenörü Emrah Demir kendisinin kurmuş olduğu Özel Dostlar Spor Kulübü'nün yanı sıra Gelik, Kilimli ve Çatalağzı'nda da çalışmalarını sürdürüyor. Haftanın 7 günü gençleri Taekwondo sporuna kazandıran ve gelecekte gençleri iyi birer sporcu, iyi birer birey haline dönüştüren Emrah Demir'e spor kamuoyundan ve velilerden de büyük destek geliyor.
Hafta içinde Gelikspor, Çatalağzı ve Kilimli'de spor kulüplerinde gelecek vaad eden taekwondocuları eğiten Emrah Demir hafta sonunda ise kendisine ait özel Dostlar Spor Kulübü'nde eğitim veriyor.

KUŞAK SINAVI YAPILDI

Zonguldak Özel Dostlar Spor Kulübü olarak 2018 yılı 1.Dönem Taekwondo kuşak sınavlarını gerçekleştiren Emrah Demir yaklaşık 60 sporcunun kuşak sınavını başarıyla tamamladı. Senede 4 ayda bir gerçekleştirilen Kuşak sınavları öncesinde sporcuların oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

EMRAH DEMİR'DEN TEŞEKKÜR
Taekwondo Antrenörü Emrah Demir gerek kendisine ait özel spor salonunda, gerekse kulüplerde yetiştirdiği tüm sporculara fedakarlıklarından dolayı, ailelerine de çocuklarını taekwondo sporuna yönlendirip destek olmalarından doyalı teşekkür etti. Demir diğer ailelere de seslenerek gerek özel salonu, gerekse kulüplere çocuklarını yönlendirmelerini istedi.

Editör: Pusula Gazetesi