2018-2019 futbol sezonunda Zonguldak deplasmanlı amatör süper Ligde Gelikspor ve Kilimli Belediyespor rakiplerinden koparak zirvede yalnız kaldı.

MUSLU BELEDİYESPOR-GELİKSPOR: 2-1

Haftanın en kritik maçı olarak bakılan Muslu Belediyespor-Gelikspor karşılaşması beklendiği gibi heyecanlı geçti. Maçın ilkyarısını Gelikspor 1-0 önde tamamladı. Ancak ev sahibi Muslu Belediyespor ikinci yarı güçlü rakibi karşısında çok daha etkili oynayan takımdı. İkinci yarı attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrılan Muslu Belediyespor, Gelikspor'a ilk yenilgisini tattırdı. Önümüzdeki hafta Muslu Belediyespor Çaycumaspor ile deplasmanda oynayacak, Gelikspor ise sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor'u konuk edecek.

KOZLU BELEDİYESPOR-KİLİMLİ BELEDİYESPOR: 0-1

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Kozlu Belediyespor sahasında güçlü rakibi Kilimli Belediyespor'u konuk etti. Kozlu Belediyespor'da antrenör Erkan Sadıklar ilk maçına çıktı. Kilimli karşısında özellikle ilk yarı etkili futbol oynayan Kozlu gol bulamayınca Kilimli Belediyespor 80'nci dakikada attığı golle maçtan 1-0 galip ayrıldı, zirve yarısını sürdürdü. Kozlu Belediyespor sahasında hafta sonu Filyos Ateşspor'u konuk edecek, Kilimli Belediyespor ise sahasında Alaplı Belediyespor ile karşılaşacak.

ALAPLI BELEDİYE-İHSANİYESPOR: 3-0

Sezona kötü başlamasına rağmen son haftalarda toparlanan Alaplı Belediyespor sahasında İhsaniyespor'u konuk etti. Rakibi karşısında 90 dakika etkili oynayan Alaplı Belediyespor sahadan 3-0 gibi net skorla galip ayrıldı. İhsaniyespor önümüzdeki hafta sahasında Capeti Merkez Atölyesispor ile oynarken, Alaplı Belediyespor ise deplasmanda Kilimli Belediyespor'a konuk olacak.

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR-PERŞEMBE BELEDİYESPOR: 2-0

Serkan Bankoğlu yönetiminde son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan Çaydeğirmeni Belediyespor saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Perşembe Belediyespor karşısında iyi futbolun karşılığını 2-0'lık galiyetle aldı. Perşembe Belediyespor ise sahadan puansız ayrıldı. Çaydeğirmeni gelecek hafta Gelikspor deplasmanına giderken, Perşembe Belediyespor ise Akınspor ile sahasında oynayacak.

CAPETİ MERKEZ ATÖLYESİ-ÇAYCUMASPOR: 1-3

Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Capeti Merkez Atölyesispor sahasında Çaycumaspor ile oynadı. Rakibi karşısında şanssız dakikalar geçiren Merkez Atölyesispor rakibinin gollerine engel olamayınca sahadan 3-1 galip ayrıldı. Çaycumaspor ise aldığı 3 puanla moral buldu.

FİLYOS ATEŞSPOR-AKINSPOR: 3-3

Haftanın en çekişmeli maçlarından birisi Filyos Ateşspor ile Akınspor arasında Çaycuma'da oynandı. Karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona eren maçta takımlar puanları paylaştı. Filyos Ateşspor hafta sonu Kozlu Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak, Akınspor ise Perşembe Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Editör: Pusula Gazetesi