2018-2019 futbol sezonu Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper liginde ikinci yarı karşılaşmaları başladı. Sezon sonuna kadar Kilimli Belediyespor ile Gelikspor arasındaki şampiyonluk mücadelesinin sürmesi bekleniyor.

GELİKSPOR-FİLYOS ATEŞSPOR: 3-0 (HÜKMEN)
28 puanla ikinci yarıya averajla lider giren Gelikspor, ligden çekilen Muslu Belediyespor karşısında ilk haftayı 3-0 hükmen galip tamamladı ve 31 puana yükselerek liderliğini sürdürdü.

KİLİMLİ BELEDİYESPOR-ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYE: 1-1

Devre arasında yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ve 2 siyahi futbolcu olmak üzere toplam 7 futbolcuyu kadrosuna dahil eden Kilimli Belediyespor ikinci yarının ilk maçında sahasında konuk ettiği Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında 1-1 berabere kalarak zirve yolunda 2 önemli puan kaybetti.

ÇAYCUMASPOR-PERŞEMBE BELEDİYESPOR: 1-1

Çaycumaspor sahasında Perşembe Belediyespor'u konuk etti. Sarı-lacivertli ekip taraftarı önünde sahaya galibiyet parolasıyla çıkmasına rağmen sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı ve önemli 2 puan kaybetti. Perşembe Belediyespor ise öne geçtiği maçta galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı.

KOZLU BELEDİYESPOR:0 MUSLU BELEDİYESPOR: 1

Süper Amatör Ligde kümede kalma mücadelesi veren Kozlu Belediyespor saha ve seyircisi önünde Muslu Belediyespor ile Cumartesi günü karşılaştı. Maçın 90 dakikasında daha üstün oynamasına rağmen 15.dakikada yediği gole karşılık veremeyen Kozlu Belediyespor sahadan puansız ayrıldı. Muslu Belediyespor ise aldığı galibiyetle ikinci yarıya moralli başladı.

İHSANİYESPOR-AKINSPOR: 2-2

Pazar günü Kozlu Sahası'nda karşı karşıya gelen ligin iki flaş ekibi İhsaniyespor ile Akınsor 2-2'lik sonuçla puanları paylaştı. Akınspor karşılaşmada 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Maçı bırakmayan İhsaniyespor ise attığı gollerle 2-2'lik sonuçla 1 puanı kurtardı.

ALAPLI BELEDİYESPOR: 7 CAPETİ MERKEZ ATÖLYESİSPOR: 2

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Alaplı Belediyespor lige kötü başlangıç yapmasına rağmen ilerleyen haftalarda toplamış ve lige ağırlığını koymaya başlamıştı. İlk maçta yenildiği rakibi Capeti Merkez Atölyesispor'u sahasında konuk eden ve sahadan 7-2 galip ayrılan Alaplı Belediyespor ikinci yarıya da moralli başladı, puanını 22'ye yükselterek 3'ncü sıraya yükseldi.

Editör: Pusula Gazetesi