TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldakspor yeni sezon hazırlıkları için bulunduğu Kızılcahamam'da çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise kamp masraflarını ve futbolcuların transfer peşinatlarını çıkarmak için kombine kart ve vip koltuk satışlarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

BAŞKAN CANER İL GENEL MECLİSİ'NDE

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, İl Genel Meclisi toplantısına katılarak Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve üyelere kombine bilet sattı.
Üyelere 34 kombine bilet satan Caner, desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Meclis Başkanı Karaveli ise Zonguldakspor'un eski günlerine geri dönmesi için Caner'in yaptığı çalışmaları ve verdiği mücadeleden dolayı tebrik etti.

ESNAFLAR DA DESTEK OLDU

Öte yandan Soğuksu esnaflarından Küçük Ev Lokantası sahibi Erkan Oğuz, Papila Fırını ve Kuaför Celal Yallı, Anıl Caymaz, Levent Şile, Yahya Çetin, Tepebaşı Durak Kahyası Faruk Özkol, Elektrikçi Ercan Günden de kombine alarak Zonguldakspor'a destekoldular.

BAŞARILI SINAV VERDİLER

Ayrıca Zonguldak Özel Sınav Lisesi Vecdi Ilgın ise 6 adet kombinenin yanı sıra 400 lira bağışta bulunarak toplam 1000 lira destekte bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi