Zonguldakspor Teknik Direktörü Serkan Afacan haftalık toplantısında iç sahada alınan kötü sonuçları zemine bağladı. Afacan ayrıca Samsun'un kendilerini iyi analiz ettiğini söylerken büyük gaf yaptı. En can alıcı söylemi ise "Samsunspor ile oynayabilmekte bizim nasıl bir yere geldiğimizi gösterir" cümlesi oldu.

SON AYLARIN EN İYİ ZEMİNİ

Afacan'ın zemin ile ilgili bugün yaptığı açıklama: "Dışarıda daha iyi sonuçlar alıyoruz. Çünkü çim sahada oynuyoruz, Zonguldak'ta ki çim saha değil. Bu sahada işimiz çok zor"

Afacan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin kötü olması nedeniyle iç sahada puan kaybettiklerini söyledi. İç sahada yenildiğimiz Yeni Çorumspor ve Samsunspor Zonguldakspor'dan çok daha iyi pas oyunu oynayan takımlar değil mi? Rakipler geldi, Afacan'ın kötü dediği zeminlerde Zonguldakspor'u pasa boğarak yendi gitti.

Oysa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2 hafta Zonguldakspor'u sahanın dinlenmesi için idmana almadı. 2 hafta içinde saha kendini toparladı ve Zonguldakspor-Samsunspor maçı iyi bir zeminde oynandı. Hafta içinde Çaycuma ve Devrek'e idman yapınca zemin düzeliyor. Haftanın 4-5 günü idman yapınca da doğal olarak bozuluyor. Bozan da şikayet eden de Serkan Afacan değil mi?

ONLAR İYİ ANALİZ ETTİ DE, AFACAN'A YASAK MI VARDI!

Zonguldakspor Teknik Direktörü Serkan Afacan "Onlar bizi iyi analiz etmişler. Orta sahadan top çıkaran arkadaşları engellemeye çalıştılar. Bizim maçı alamamaktaki en önemli unsurumuz sahamızın kötü olmasıdır" dedi.

Peki Samsunspor, Zonguldakspor'u iyi analiz ederken, Zonguldakspor Teknik Direktörü Serkan Afacan neyi, kimi analiz etti. Afacan'ın analiz hakkı elinden mi alındı.

ZONGULDAKSPOR'UN TARİHİ DAHA BÜYÜK

Afacan en büyük gafını da şu şekilde yaptı: "Samsunspor'u hafife almayın. Samsunspor ile oynayabilmekte bizim nasıl bir yere geldiğimizi gösterir."

Samsunspor daha dünkü takım. Oysa Zonguldakspor'un mazisi daha büyük. Kırmızı-lacivertli renklerde şehit madencinin kanı var. Zonguldakspor'un tarihini ve büyüklüğünü bilmeyenler Samsunspor'u uzay takımı yerine koyabiliyor. Zonguldakspor Pazar günü Galatasaray veya Real Madrid ile oynadı da Zonguldakspor taraftarının haberi mi yok.

SOSYAL MEDYADA DA AFACAN'A TEPKİ VAR

Serkan Afacan'ın açıklamalarına karşılık bazı taraftarlar da sosyal medyadan tepki gösterdi. "Samsunspor, başka sahada mı oynadı", "O zaman maçları Devrek'te oynayın" gibi tepkiler geldi.

Editör: Pusula Gazetesi