Zonguldak'ın son günlerde en çok gündem konusu olan Karaelmas Kemal Köksal Stadı hakkında Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürü Ahmet Karayılmaz bilinenlerin yanı sıra bilenmeyenler hakkında da bilgi verdi. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak özellikle Stadın yeni sezona yetişmesi için personelleri ve müteahhit firma ile büyük mücadele verdiklerini, gece-gündüz çalıştıklarını söyledi. Vali Ahmet Çınar, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı'nın büyük desteklerini gördüklerini belirten Karayılmaz "Zonguldakspor bir marka. Şehrimizin bir değeri. İnsanların bu takımla gülüp bu takımla ağlıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 20'ye aşkın personelimizle bayramdan sonraki bir hafta da gece yarılarına kadar çalışarak bütün gayreti gösterip müsabakanın burada oynanması için gereken şartları sunmaya çalıştık. Çok şükür Türkiye Futbol Federasyonu da buna izin vererek herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden müsabaka kazasız belasız bitti. Mutluyuz" dedi.

ÇATI DA KISA SÜREDE BİTECEK

Karayılmaz "Çatıcı firma da geldi. Bugünden itibaren yaklaşık 15 gün boyunca yukarıda ki çatıları yerleştirecekler. Yaklaşık 1 ay içerisinde kapalı tribünümüz daha hazır bir şekilde olacak. Kapalı tribünün yanında ki çakıl olan zeminde de değiştirme çalışmalarımız olacak" dedi.

STADIN TAMAMI KAPATILACAK

Karayılmaz "Açık tribün ihalesi 2018 bütçesinden ayrıldı. 2018 geldiğinde inşallah Gençlik Spor Bakanlığı da bunla ilgili çalışmaları yapıp en kısa zaman içerisinde ihaleye çıkıp 2018 yılında da bu işle ilgili işlemlerin yapılacağını bekliyoruz. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın tamamının üzeri kapatılacak" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi