HAKEME TEPKİ GÖSTERDİLER
Zonguldakspor ile Manisa FK arasında oynanan maçın özet görüntüleri TRTspor'da Stadyum programında verildi. Maçın 61'nci dakikasında maçın hakemi Ömer Tolga Güldibi tarafından Zonguldakspor'un aleyhine verilen penaltıyı yorumlayan Ersin Düzen, Tümer Metin ve Ali Gültiken pozisyonun kesinlikle penaltı olmadığını söylediler. Ayrıca Zonguldaksporlu Gürkan Öztürk'ün attığı muhteşem gol de Stadyum programı yorumcuları övgüyle söz etti.
TÜMER METİN: "Nefis vurmuş Gürkan kardeşim. Hakemler hata yapıyor, takımların canı yanıyor. Kesinlikle penaltı değil" diyen Tümer Metin anılarını da anlatarak şunları söyledi: "Ben küçükken babamın kucağında çok maç izledim Zonguldak'ta. Tribünler çok doluydu. Maç günü sabah 9'da stat dolardı. Ben alt yapıda olduğum dönemde alt yapı arkadaşlarımda dönüşümlü maça giderdik. Daha sonra Zonguldakspor'da oynamak nasip oldu"
ALİ GÜLTİKEN: "Öyle penaltı olmaz. Penaltı ile ilgili eleştirim var. El kapalı. Oyuncu kendini çekmeye çalışıyor. Çünkü yarım metreden geliyor top. Benim oynadığım dönemde zemin çok daha kötüydü. Zonguldak'tan çok iyi futbolcular geldi, geçti."
ERSİN DÜZEN: Benim çocukluk dönemimde radyoda "Mikrofonlarımız Zonguldak'ta" diye anons edilirdi. Ben Zonguldak'ta yaşadım ve 1975 yılında Zonguldak'tan Diyarbakır'a taşınmıştık."