Zonguldakspor'da önceki sezon forma giyen ve başarılı futboluyla taraftarın beğenisini toplayan stoper Erdinç Pekgöz Pendikspor'a transfer olarak 1 yıl Pendikspor forması giymişti. Teknik Direktör Cahit Terzi Erdinç'i tekrar takımda görmek isterken, Erdinç de geçtiğimiz günlerde Zonguldakspor'a geri dönmeki istediğini açıklamıştı.

Zonguldakspor Genel Kaptanı Hakan Hürfikir ve Erdinç görüşme yaptığı öğrenilirken, Erdinç bugün sözleşmesini Pendikspor ile feshederek Zonguldak'a gelecek.

PENDİK FORMASIYLA ZONGULDAKSPOR'A KARŞI OYNADI
Zonguldakspor'a karşı bu sezon iç sahada Pendikspor formasıyla oynayan Erdinç Pekgöz'ün o maçta duygusal anlar yaşadığı gözlenmişti. Özellikle Okan Eken ile sık sık karşı karşıya gelen Erdinç eski takım arkadaşlarına geçit vermemek için mücadele etmişti. Ancak Erdinç ilk yarının son dakikalarında sakatlanarak ikinci yarıya başlamamış, Zonguldakspor da ikinci yarı attığı gole sahadan galip ayrılmıştı.

KAMİL ZORA GİRDİ
Zonguldakspor'a geçtiğimiz sezon Amed Sportif'ten transfer edilen Kamil İçer zonguldakspor'da gösterdiği performanla büyük övgü almıştı. Sözleşmesi biten Kamil'in tekrar Zonguldakspor'da oynaması zor görünüyor. Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi'nin Kamil'in yerini Erdinç ile doldurması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi