Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Ereğli Belediyespor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Aydoğan prensip anlaşmasının ardından Salı günü Ereğli'ye resmi imza için gelmişti. Ancak Belediye Başkanı ve Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal'ın aniden şehir dışına çıkması nedeniyle görüşme sağlanamamıştı. Dün akşam saatlerinde Ereğli'ye dönen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile Ereğli Belediyespor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Aydoğan 3 gün gecikmenin ardından bu sabah saatlerinde bir araya geldi. Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ortamda 2017-2018 futbol sezonunda gerçekleştirilecek yeni yapılanma masaya yatırıldı. Olumlu görüşlerin ardından taraflar kesin olarak anlaşmaya vardı.

UYSAL'DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI
Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal görüşmenin ardından yaptığı açıklamasında şampiyonluk mesajı verdi. Uysal "Hedefimiz her hafta sonu alınacak güzel sonuçlarla futbol severleri sevindirmek, sezon sonunda da şampiyonlukla mutlu etmek." dedi.

AYDOĞAN "ŞAMPİYONLUK İÇİN GELDİM"

Ereğli Belediyespor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan, Başkan Hüseyin Uysal ve yönetimimizle görüşmeler çok olumlu geçti. Onların istedi de şampiyonluk. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Ereğli'ye başarı ve şampiyonluk için geldim. İnancım odur ki, hep birlikte güzel günler göreceğiz" dedi.

DIŞ TRANSFER BAŞLIYOR
Ereğli Belediyespor Transfer komitesi ve Teknik Patron Hüseyin Aydoğan'ın birlikte verdikleri karar doğrultusunda iç transferde 7 futbolcu ile tekrar anlaşmaya varılırken, dış tranfer çalışmalarına ise bugünden itibaren start verildi. Hüseyin Aydoğan'ın raporu doğrultusunda dış transferde tecrübeli ve kaliteli transferler yapılacak.

Editör: Pusula Gazetesi