Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde bu sezon müthiş bir çekişme yaşanıyor. Her takım her takımı yenebildiği ligde Gelikspor 16 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

GELİKSPOR-ÇAYCUMASPOR: 1-0

Haftaya lider giren Gelikspor saha ve seyircisi önünde son haftaların başarılı ekibi Çaycumaspor'u konuk etti. 90 dakikası çekişmeye sahne olan maçta Gelikspor zorlanmasına rağmen sahadan 1-0 galip ayrılarak zirve yolunda hata yapmadı. Çaycumaspor ise kaçan puana üzülüyor.

ÇAYDEĞİRMENİ BELEDİYESPOR-İHSANİYESPOR: 5-0

Haftanın en farklı galibiyetini bu hafta Çaydeğirmeni Belediyespor aldı. Saha ve seyircisi önünde İhsaniyespor'u konuk eden Çaydeğirmeni Belediyespor taraftarının önünde sahadan 5-0 gibi farklı skorla galip ayrılarak puanını 10'a çıkardı. Rakip İhsaniyespor ise bu yenilgi ile 6 puanda kaldı.

AKINSPOR-İSTASYON GEMİCİLERSPOR: 1-2

Geçtiğimiz sezonlarda istakrarlı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken, ayrıca manevi olarak birbirine bağlı bir kulüp olan Akınspor bu sezon kötü günler geçiriyor. Kırmızı-beyazlı ekip özellikle Çaydeğirmeni Belediyespor maçından sonra 8 futbolcusunun çeşitli cezalar almasıyla sarsıldı. Sahasında İstasyon Gemicilerspor'u konuk eden Akınspor sahadan 2-1 yenik ayrılarak son sıraya geriledi. İstasyon Gemiciler ise bu galibiyetle nefes aldı, son sıradan kurtuldu.

YENİMAHALLE-MUSLU BELEDİYESPOR: 2-3

Son haftaların başarılı ekibi Yenimahallespor, ligde kötü süreç yaşayan Muslu Belediyespor'u konuk etti. Maçın 90 dakika çekişmeye sahne olurken konuk ekip Muslu Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrılarak haftalar sonra 3 puanı bir arada gördü. Yenimahalle ise çıkışını sürdürememenin üzüntüsünü yaşadı.

ÇATES IŞIKSPOR-KİLİMLİ BELEDİYE: 0-4

Serkan Bankoğlu ile çıkışa geçen Kilimli Belediyespor 4-3'lük Alaplı Belediyespor galibiyetinin ardından deplasmanda ÇATES Işıkspor'a konuk oldu. Sahadan 4-0 gibi farklı galip ayrılan Kilimli Belediyespor hem çıkışını sürdürdü, hem de lider Gelikspor'a bir adım daha yaklaştı.

ALAPLI BELEDİYE-PERŞEMBE BELEDİYESPOR: 0-0

Amatör Süper Ligde golsüz biten tek karşılaşma Alaplı Belediyespor ile Perşembe Belediyespor arasında oynandı. Her iki takım da 90 dakika boyunca sahaya varını yoğunu koydu, ancak karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Alaplı sahasında zirve yolunda önemli 2 puan bıraktı.

Editör: Pusula Gazetesi