Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta aldığı sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaşatan Ereğli Belediyespor hafta sonu saha ve seyircisi önünde Alemdağ ile karşılaşacak. Eflatun-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta deplasmanda Bursa Zaferspor karşısında aldığı yenilgi ile büyük hayal kırıklığı yaşattı.

YÖNETİM TEDBİR ALIYOR
Ereğli Belediyespor yönetimi üst üste alınan kötü sonuçların ardından Burak Toker ve Ergin Kankal'ı kadro dışı bırakarak diğer futbolculara gözdağı verdi. Takım içinde disiplini sağlamak için böyle bir yola başvuran ve rakidal kararlar alan Ereğli Belediyespor yönetimi, kötü sonuçların devam etmesi halinde devre arasında büyük bir operasyon yapacağı mesajını verdi.

ALEMDAĞ MAÇI SON ŞANSLARI
Ereğli Belediyespor Pazar günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda (Beyçayırı) oynayacağı Alemdağ maçı hazırlılarını sürdürüyor. Zirve yolunda Alemdağ maçı son şans olarak görülürken, rakip Alemdağ 23 puanla ligin ikinci sırasında bulunuyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Alemdağ da Ereğli'ye kazanmak için gelecek. Eflatun-beyazlı ekip bu maça mutlak 3 puan gözüyle bakarken, kaybedilecek her puan Ereğli Belediyespor'un şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakacak.

Editör: Pusula Gazetesi