Perşembe Belediyespor'un merhum Başkanı İsmail Hakkı Durdu anısına bu yıl ikincisi düzenlenen futbol turnuvası 23 Haziran tarihinde Adaspor-Koramanspor arasında oynanan karşılaşma ile başladı.

15 takım mücadele ettiği İsmail Hakkı Durdu Futbol Turnuvası'nda takımlar 5'eli 3 grup halinde şampiyonluk mücadelesi veriyor.

GEÇTİĞİMİZ YILIN ŞAMPİYONU GALİBİYETLE BAŞLADI

Perşembe Belediyespor eski başkanı merhum Başkanı İsmail Hakkı Durdu anısına düzenlenen turnuvada geçtiğimiz sezon Hayrettin Eyriboyun'un oluşturduğu Camiliköy şampiyonluğa ulaşmış ve kupalı kaldırmıştı.

Geçtiğimiz yılın şampiyonu Camiliköyspor Pazar günü Gemicilerspor ile karşı karşıya geldi. U19 liginde bu sezon şampiyon olan Gemicilerspor genç kadro ile çıktığı maçta Camiliköyspor'da zor anlar yaşattı.

Tecrübeli kadrosu ile genç rakibi karşısında zaman zaman zorlanmasına rağmen maçtan 2-1 galip ayrılan Camiliköyspor turnuvaya iyi başlangıç yaptı. Camiliköyspor'a galibiyeti getiren goller Koray ve Saffetcan'dan geldi. Gemicilerspor son dakika da bir de penaltı atışından yararlanamardı.

Camiliköyspor önümüzdeki Pazar günü grubun ikinci maçında Koramanlarspor ile karşılaşacak.

A GRUBU: Camiliköyspor, Adaspor, Koromanlarspor, Gemicilerspor, Gider Makinaspor

B GRUBU: Keçecioğluspor, Helvacılarspor, Şahnalarspor, Eko Tekstil, Koramanlar Gençlikspor

C GRUBU: Karapınarspor, Tasmacı Gençlik, Çalcaspor, Muharremşahspor, Gençlikspor 67.

Editör: Pusula Gazetesi