TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda 14.00'da ligin güçlü ekiplerinden Şanlıufraspor'u konuk edecek.

Kırmızı-lacivertli ekip bu zorlu maça galibiyet parolasıyla hazırlanırken, koyu Zonguldak Kömürspor taraftarı Son Cemiyet işletmecisi Muammer Öztür futbolculara, teknik heyet ve yönetime büyük bir jest yaparak balık ziyafeti verdi. Fener'de bulunan Son Cemiyet'teki balık ziyafetine Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, yöneticiler, Teknik Direktör Şenol Demir ve yardımcı antrenörler, futbolcular katıldı. Son Cemiyet işletmecisi Muammer Öztür'ün de eşlik ettiği yemekte Öztür teknik heyet ve futbolculara Şanlıurfaspor maçında başarı temennisinde bulundu. Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ise Son Cemiyet İşletmecisi Muammer Öztürk, Ceyhun Öztür ve Hakan Ateş'e jestlerinden dolayı teşekkür etti.

ÖZTÜR: "HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ"

Muammer Öztür, "Her sene bu geleneği devam ettiriyoruz. Bu sene de futbolcu kardeşlerimize Şanlıurfaspor maçından önce yemek verelim dedik. Onlarda bizi kırmadılar ve geldiler. Elimizden geldiği kadar her zaman destek olmaya hazırız." dedi.