Corona Virüs salgını nedeniyle ertelenen Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig müsabakaları ve 2'nci Amatör Küme müsabakalarının akibeti için toplanan ASKF ve Futbol İl Temsilciliği yaptıkları toplantının ardından Amatör Süper Lig'in şimdilik 25 Temmuz tarihinde başlamasına karar verdi. Virüsün gidişatı sorunsuz olursa maçlar kesin bu tarihte başlayacak.

İkinci Amatör Küme için ise Zonguldak ASKF ve Futbol İl Temsilciliği 3 öneri hazırlayarak TFF'ye gönderdi, sonuç bekliyor.

Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde 19 hafta sonunda Kilimli Belediyespor 50 puanla liderliğini sürdürürken, ikinci sıradaki Gelikspor 45, üçüncü sıradaki Alaplı Belediyespor ise 41 puana sahip.

KİLİMLİ AVANTAJLI, GELİK MUCİZE BEKLİYOR

Ligde geri kalan 3 hafta maçlarının sorunsuz şekilde oynatılması bekleniyor. Şampiyonluk yolunda Kilimli Belediyespor büyük bir avantaj yakalarken, Gelikspor ise mucize yaşayarak rakibi Kilimli Belediyespor'un puan kaybını bekleyecek.

LİGİN DİBİ CADI KAZANI GİBİ
Kümede kalma yolunda ise ligin altı adeta cadı kazanı gibi. Akınspor'un ligden düşmesi kesinleşirken, Muslu Belediyespor, İhsaniyespo, ÇATES Işıkspor, Çaycumaspor, Çaydeğirmeni Belediyespor kümede kalma mücadelesi verecek takımlar arasında bulunuyor. Özellikle 14 puanlı Muslu Belediyespor'un işi çok zor.

LİGİN 20. HAFTASI

Kilimli Belediyespor-Akınspor

İstasyon Gemicilerspor-Gelikspor

Perşembe Belediye-Ereğli Yenimahalle

Alaplı Belediyespor-Çates Işıkspor

Muslu Belediye-Çaydeğirmeni Belediye

Çaycumaspor-İhsaniyespor

LİGİN 21.HAFTASI

İhsaniyespor-İstasyon Gemicilerspor

Gelikspor-Muslu Belediyespor

Çaydeğirmeni Belediyespor-Kilimli Belediye

Akınspor-Perşembe Belediyespor

Ereğli Yenimahallespor-Alaplı Belediye

Çates Işıkspor-Çaycumaspor

LİGİN 22. HAFTASI

Çates Işıkspor-Ereğli Yenimahallespor

Alaplı Belediyspor-Akınspor

Perşembe Belediye-Çaydeğirmeni Belediye

Kilimli Belediyespor-Gelikspor

Muslu Belediyespor-İhsaniyespor

İstasyon Gemicilerspor-Çaycumaspor