Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotim ekiplerinin bugün gerçekleştirdikleri Şok Uygulaması'nda metamfetamin, 2 adet bong ve bonzai ele geçirildi. Lise Sokak üzerinde ve Kozlu ilçesinde yaptıkları Şok Uygulamasında M.D(28), N.Ş(39) ve F.D(39) isimli 3 şüpheli üzerinde arama yapıldı. Şahısların üzerinde 3 gram Metamfetamin maddesi, (1) gr. Bonzai maddesi ve (2) adet Bong diye tabir edilen araç ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Narkotik Şube Müdürlüğünün uyuşturucu madde kullanan, bulunduran ve satan şahıslara yönelik çalışmaları vatandaşlar tarafından tebrikle karşılanırken aralıksız devam ediyor.

Metamfetamin (met) nedir?
Metamfetamin dünya üzerinde en hızla yayılan, çok zararlı ve tehlikeli bir uyuşturucudur. Bu uyuşturucu maddenin kullanılan takma isimlerinden bazıları: kristal, tina, crack, taş, ateş ve buz, buz. En çok kullanılan ismi ise met. Metamfetaminin kısaltılmış hali.
İlk kez kullanıldığında insana kendisini aşırı güçlü ve iyi hissettiriyor. kısacası mükemmel insan kavramını yaşıyorsunuz. Sonrası ise parçalanan ve ölümle biten hayatlar.

Editör: Pusula Gazetesi