Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Devrek Belediyespor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Kırşehir Belediyespor ile oynadığı ve 4-1 kaybettiği maçın ardından şok bir gelişme yaşandı.

Maçın 63.dakikasında Devrek Belediyespor ağlarını havalandıran Kırşehir Belediyespor'un yabancı futbolcusu Abdul Razzak Omar geçtiğimiz sezonu Arsinspor'da geçirmiş, bu sezon öncesi de Yozgatspor'a transfer olduktan sonra son olarak Kırşehir Belediyespor'a imza atmıştı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONDAN CEZASI VARMIŞ!

Abdul Razzak Omar'ın geçtiğimiz sezon Arsinspor forması altında mücadele ederken 3 maçlık cezası olduğu, ancak buna rağmen sezon başından bu yana her maçta oynadığı için cezasını çekmediği öğrenildi. Hiçbir takımın itiraz etmemesi nedeniyle tüm maçlarda oynayan ve cezası müeyide ile karşı karşıya kalmayan Abdul Razzak Omar için Devrek Belediyespor'un itirazda bulunması bekleniyor. İtiraz kabul edilmesi halinde Devrek Belediyespor 4-1 kaybettiği Kırşehir Belediyespor maçından 3-0 hükmen galip ayrılması gündeme gelecek.

3 MAÇLIK CEZASINI ÇEKTİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Omar'ın sezon öncesinde Yozgatspor'da 2, ve Kırşehir'de ilk transfer olduğu maçta oynamadığı Kırşehir kanadı tarafından iddia ediliyor.

Editör: Pusula Gazetesi