Gliserin, gıda aroması ve sıvı nikotin karışımından oluşan bir likidin cihaza takılması ile bir tuş yardımıyla basarak içinize çektiğiniz dumandır. Sigara kadar sağlığa zararlı olmayıp, üzerinizde koku bırakmaz, dişlerinizi sarartmaz. İçerisinde bulunan nikotin miktarı ile vücudunuzun günlük ihtiyacı olan nikotini karşılar ve kısa bir süre sonra sigara içme isteği duymazsınız. Smok elektronik sigara ile sigarayı bırakmanız artık daha kolay olacak. Piyasa da çok fazla elektronik sigara markası bulunmaktadır ve bu markalarında çok fazla çeşidi vardır. Bu markalardan biri de smok elektronik sigaradır.

Pek çok internet sitesi üzerinden Smok elektronik sigara markasının çeşidini bulabilir, farklı aromalardaki likitleri alabilirsiniz. Bütçe olarak da çok uygun fiyatlara satın alabileceğiniz pek çok farklı özellik ve fiyatta elektronik sigara bulunmaktadır. Özellikle kullanıcıların en çok tercih ettiği Smok marka elektronik sigaranın Smok allien ürünüdür. Bu ürünün özellikleri 220 w maksimum çıkış, ayarlanabilir direnç ayarı, çıkış için sert, yumuşak, normal modlar, sıcaklık kontrol modu, titanyum, paslanmaz çelik kaplama, her pil için ayrı pil göstergesi, yükseltilebilir bellek, 2 yüksek amper, düz üst 186650 pil gerekir.

Elektronik sigaralar üç kısımdan oluşmaktadır; enerjiyi sağlayan pil, pilden aldığı enerji ile likidi ısıtıp buharlaştıran atomizer, atomizere likit sağlayan kartuş şeklindedir. Smok g-priv 2 özel tasarımı ile kullanıcıların dikkatini seçen bu ürünün teknik özellikleri ise şu şekildedir; herhangi bir arıza söz konusu olduğunda değişim garantisi bulunmaktadır. 5 ml likit kapasitesi bulunmaktadır. Batarya pil; 18650 pil. Vida bağlantısı 510, şeklinde teknik özelliklere sahiptir. Kullanıcılar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Fiyat olarak diğer markalara oranla daha yüksek bir fiyata sahiptir. Yüksek fiyatlı olmasının sebebi ise oldukça güvenilir olması ve herhangi bir sağlık problemi yaşamamanız içindir. Günümüzde pek çok kalitesiz ürün ile ilgili sağlık sıkıntısı yaşayan kullanıcılar bulunmaktadır. Bu yüzden en kaliteli elektronik sigara markası smok sizler için en iyi likitleri üretmektedir.

Editör: Pusula Gazetesi