TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'un Samsunspor karşısında hakem hatalarıyla aldığı 2-0'lık yenilginin yankıları devam ediyor.

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, ilk golde taraftarın bile topu girmediğini gördüğünü söyleyerek, gerekli kasetlerin toplanarak Merkez Hakem Kuruluna gönderileceğini söyledi. Yılport Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ise, Zonguldak ve Samsun'un bu ligde olmaması gerektiğini ve Zonguldakspor'un play-off'a kalması gerektiğini söyledi.

CANER: "BİRİ KAZANACAK, BİRİ KAYBEDECEK"

Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldakspor ve Samsunspor'un kardeş takım olduğunu belirterek, ''Zonguldak ve Samsunspor anlamında her zaman kardeş olmuşlardır. Aramızda bir husumet yoktur. Dostluğumuz var. Güzel bir maç oldu. Çocuklar ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Skor olarak belki sahaya yansıtamadık. Futbol bu birisi kazanacak birisi kaybedecek. Bir dahaki sefere biz kazanırız.'' dedi.

CANER: "BİR TAKIMIN EMEĞİ İLE BÖYLE OYNANMAZ"

Başkan Caner, "Maçı seyreden Zonguldaklı hakem arkadaşlarımız ve gözlemci arkadaşlarımız hepsi pozisyonları gördü. Taraftar bile topun girmediğini gördü. Buna rağmen bir yan hakem vardı evlere şenlik. Kasetleri Merkez Hakem Kuruluna göndereceğiz. Bu takımın emeği ile bu kadar oynanmaz. Biz sokaktan para toplayarak takımı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bu çocukların emeği bu kadar ziyan edilmez. Bizim lobimiz yok bizim Allah'ımız var" dedi.

UYANIK: "ZONGULDAK BİR FUTBOL ŞEHRİ"

Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ise ''Zonguldak bir futbol şehri. Samsunspor ve Zonguldakspor bu ligde olmaması gereken camialar. İnşallah en kısa sürede üst liglerde hakettiğimiz yeri alırız. Zor şartlarda takımlarına destek veren ben fahri bir hemşehrisi olan Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'e, Demir ailesine teşekkür ederim. Zonguldakspor genç bir takım. Futbol oynamaya arzulayan bir takım. İyi mücadele ettiler. Fakat bizim usta ayaklarımız biraz daha fazla olduğu için baskı kuramadığımız bir maçı galip geldik. Hayrılı olsun. Biz şampiyon olmaya oynuyoruz. Zonguldak'ta inşallah play-offa kalır''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi