-ÖZEL İÇERİK-

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Partili belediye başkanı olarak 10 yıl aradan sonra il başkanları toplantısına katılmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirtti.

Ankara'da İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Parti heyeti ile birlikte genel müdürler ve daire başkanları ile istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Alan, hayata geçecek projelerle ilgili önümüzdeki hafta yeniden Ankara'da olacağını belirtti.

Vatandaşlarının gönlünün rahat olmasını söyleyen Alan vatandaşa seslenerek "Siz ne kadar sabırsızsanız ben de o kadar sabırsızım. Bir an önce olsun diye ben de istiyorum" dedi.

"VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İÇİN BÜTÜN PARTİ GURUPLARIYLA BERABER İSTİŞARE EDİYORUZ"

Başkan Alan, durmadan çalışmalara devam ettiklerini belirterek şöyle konuştu;

"İki günlük toplantıda il başkanımız ve heyetimizle beraber Ankara'da temaslarımız oldu. genel ihtiyaçlarımızla ilgili genel müdürlerimiz, daire başkanlarımızla istişarelerimiz oldu. taleplerimizi ilettik. Cuma günü Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Sayın Cumhurbaşkanımız mesajlarını verdi. İl başkanımız ve heyetimizle Zonguldak'a döndük. Belediyemizin için daha önce talep ettiğimiz v etakip ettiğimiz yazıların istişarelerini yaptık. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ağustos ayında belediye meclisimizi yapacağız. 1 Ağustos Perşembe günü birinci birleşimi yapacağız. Ara vermeden devam edeceğiz, genelde Ağustos ayında tatil alışkanlığı vardı, ama biz çalışmayı tercih ettik. Arkadaşlarımız da sağ olsunlar 'Tamam' dediler. Komisyon çalışmalarımız devam edecek, Zonguldak'ımızın hizmete çok ihtiyacı var, bu hizmetleri sırayla aciliyete göre vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için bütün parti guruplarıyla beraber istişare ediyoruz. Birlikteliği sağlamış durumdayız, inşallah bu birliktelik bozulmaz ve daha da kuvvetlenerek devam eder."

"VATANDAŞIN GÖNLÜ RAHAT OLSUN, MERAK ETMESİNLER"

"Vatandaşlarımız hizmet bekliyor, insanlar dışarıdan baktıklarında 'Ha' deyince her şey olsun istiyorlar. Halkın istekleri çok fazla, hepsini yerine getireceğiz. Biz mazeret değil iş, hizmet üreteceğiz. Yavaş yavaş hizmetlerimiz başladı, vatandaşlarımız en kıs zamanda bunu görecekler. Hak ettiğimiz hizmetleri alarak daha huzurlu daha keyifli daha yalanabilir Zonguldak'ta hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta bayram öncesi yine Ankara'da olacağım. Projelerimizin bir an önce hazırlanıp ihaleye çıkılması noktasında temaslarımız ve ziyaretlerimizi olacak. Vatandaşımız ne kadar sabırsızsa ben de kadar sabırsızım. Bir an önce olsun diye ben de istiyorum. Verdiğimiz söz ve taahhütleri yerine getirmeyi ben de çok istiyorum. Vatandaş kadar sabırsız ve istekliyim. Onların gönlü rahat olsun, merak etmesinler."

Editör: Pusula Gazetesi