Avukat kelimesi avvocato kelimesi ile Latince kökenlidir ve tanık olarak mahkemeye çağrılan kimse, savunucu anlamına gelmektedir. Avukatlık mesleği, hukuk öğrenimi görmüş, avukatlık stajını tamamlamış ve yasaların gerektirdiği koşulları taşıyan kimseler tarafından icra edilir. Avukatlık bir kamu mesleği olup, avukatlar mesleklerini icra ederken kamu görevlisi sıfatını taşımaktadır.

Davalarınız Bize Emanet !

Kocaeli'de Siyah Hukuk Bürosu olarak vermekte olduğumuz hizmet gereğince, medeni hukuk, tüketici hukuku, miras hukuku ve ceza hukuku başta olmak üzere, özel ve kamu hukuk dallarının tümünde tecrübesiyle ön plana çıkan uzman kadromuz ile müvekkillerime destek sağlamaktayız. Siyah Hukuk bürosu 2017 yılında kurulmuş olup kurulduğu ilk günden bu yana bizi tercih eden müvekkillerimizi en hızlı ve en doğru sonuçlara ulaştırmıştır. Her ne kadar hukuk kesin çizgiler içermeyen bir dal olsa da; ofisimizde yer alan avukatlarımızın tecrübeleri, dava çeşitliliğimiz ve araştırmacı kişiliklerimiz ile müvekkillerimize en doğru sonuçlara ulaştırmaktayız.

Peki, avukat tutmalı mıyım? Kocaeli'de yer alan müvekkillerimizin Kocaeli avukat arayışlarına çözüm bulmuş olsak da; insanların aklına Kocaeli'de avukat tutmalı mıyım şeklinde sorular gelmektedir. Her nasıl internet araştırmalarından edinilen bilgiler ile ameliyat yapmak mümkün değil ise internet araştırmaları ile dava takip etmek, bürokrasi ve hukuk ile iştigal etmek de mümkün değildir. Arzuhalciler de aynı şekilde internetten buldukları bir takım dilekçeler ile işlerini idame ettirmektedirler. O sebeple Kocaeli avukata danışmadan hukuki işlerinizi takip etmemenizi tavsiye ederiz.

Biz ne yapıyoruz? Büromuz, bünyesinde yer alan Kocaeli boşanma avukatları, ceza avukatı, işçi avukatı, miras avukatı ve bilişim suçu avukatı aracılığıyla danışmalık hizmeti vermekte olduğumuz müvekkiller için faaliyet alanları ile ilgili tüm yasal mevzuat değişiklikleri hakkında bilgilendirmek, raporlama yapmak, gelişen ekonomik sisteme uygun çözümler üretmek ve kazan - kazan prensibi ile etkin, güncel çözüm yolları bulmayı hedeflemektedir. Büromuz, geniş hizmet yelpazesi ve uzun yılların getirdiği tecrübe ile alanında uzmanlaşmış avukatları dikkate alındığında Kocaeli hukuk büroları içerisinde ön plana çıkar.

Kocaeli hukuk büroları kapsamında hizmet veren büromuz, yalnızca müvekkillerinin karşılaştıkları hukuki sorunların çözümü yolunda değil; danışmanlık verdiği her alanda doğması muhtemel hukuki sorunların önüne geçilmesi için gerekli önlemlerin alınmasında da destek vermeyi amaçlamaktadır. Büyüyen kadromuz ve günbegün artan müvekkillerimizle her gün daha değerli bir sorumluluk taşıdığımızın farkındalığını yitirmeden; mesleğe başladığımız ilk günkü gibi; aynı güven ve heyecanla sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Editör: Pusula Gazetesi