Sesleriyle, sazlarıyla, sözleriyle bu kadim topraklarda, Anadolu'nun yaşadığı ne kadar acı, sevgi, sitem, sevda varsa sıra gecesi kültürüyle hayat bulan, nefes olan bu kültürünü gençlerle yaşamak ve yaşatmak için Zonguldak Gençlik Merkezi Müzik Kulübü Sıra Gecesi düzenledi.
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Sıra Gecesi etkinliğine çok sayıda genç, Vali Vekili Mehmet Türk, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Ak parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Gençlik ve Spor il Müdürü Hakan Yüksel, SGK İl Müdürü Erkin Avcı, Parti temsilcileri, STK temsilcileri, Gençlik Merkezi Müdürü Hamza Gök, Gönüllü gençler ve gençlik merkezi personeli katılırken, gecede davetlilere hazırlanan çiğ köfte ikram edildi.
Yaklaşık 1,5 saat süren program katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi. Program sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel programı hazırlayan müzik kulübü gençleri ve eğitmenlerine programa katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Gençlerin bu tür faaliyetlerle müzik yolundaki adımlarını daha sağlam atmaları, kendilerini bu şekilde geliştirmeleri konusunda gençlik merkezlerinin önemli olduğunu vurguladı.
Yüksel ayrıca kitap toplama projesiyle kitap getiren getiren gençlere ve vatandaşlara teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin devamının geleceğini belirtti ve katılan herkese teşekkür etti.
Zonguldak Gençlik Merkezi "KONSERE GİRİŞ ÜCRETİMİZ 1 ADET HİKAYE KİTABIDIR" diyerek gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projesiyle ilgili katılımcıların getirdiği kitaplarla köy okuluna giderek kütüphane kuracak. Gençlik merkezi tarafından bu duyuruya sessiz kalmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür edildi.