Zonguldakspor'un Şanlıurfaspor'dan transfer ettiği kaleci Sinan Zonguldakspor'un kaleci sorununun olmayacağını belirterek iddialı açıklamalarda bulundu. Sinan "Taraftarımız bu sezon bize güvensin" dedi.

"UEFA VE SÜPER LİG TECRÜBESİ YAŞADIM"

Eskişehirspor formasıyla Süper Lig tecrübesi yaşadığını belirten Sinan "Eskişehirspor ile birlikte UEFA kupasına kadar, Türkiye Kupası'na kadar olan yolculukta yer aldık. Şimdide nasip buraya gelmek oldu. Arada Götepe ve Balıkesir'e gittim birer yıl. En son yılda Şanlıurfaspor'daydım. Düzenli bir şekilde oynadım. Çünkü buna ihtiyacım vardı" dedi.
"DEVREK'TE TARAFTAR BENİ ÇOK ŞAŞIRTMIŞTI"

Sinan geçtiğimiz sezon Zonguldakspor-Şanlıurfa maçında tribünde olduğunu belirterek "Geçtiğimiz sezon oynanan Zonguldakspor-Şanlıurfaspor maçında yer aldım ancak tribündeydim. Beni o zaman taraftarlar çok şaşırtmıştı. Maç Devrek'te oynanmasına rağmen taraftarın gelmesi çok güzel. Ama Zonguldakspor için kısmetsiz bir maç olmuştu" dedi.

"BENİ ETKİLEYEN TARAFTAR OLDU"

Transfer sürecini anlatan Sinan "Kariyerime baktığınız zaman ben hep taraftarı olan kulüplere gittim. Çünkü futbolun taraftarla güzel olduğunu düşünüyorum. Boş tribünlere oynamak bana mutluluk vermiyor. Nihat Hoca ile daha önce çalışma imkanım olmadı ama başarıları hakkında bilgim var. Kaleci antrenörümüz Nihat Yüksel'den telefon geldi. Tabi biraz şehir ile ilgili bilgi aldım. Zaten kupa maçında aklımda kalan bir görüntü vardı. Aklıma yattı ve kampa katıldım. Artık Zonguldakspor başarısı için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"TARAFTAR BİZE GÜVENSİN"

Sinan "Zonguldakspor taraftarı bu sezon bize güvensin. Sıkıntı yaşamayacakları bir bölge olacak kale. Elimden geleni yapacağım. Baktıkları zaman çalışmanın ve disiplinin benim için önemli olduğunu görecekler. Bu ikisini bir araya getirdikleri zaman başarı ortaya çıkacak. Rahat olsunlar kale emin ellerde" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi