Zonguldakspor'un başarılı eldiveni Sinan Ören Silivrispor maçında yaşadığı sakatlığın ardından geçtiğimiz hafta Bandırmaspor maçını tamamlayamayarak yerini Ahmet'e devretmişti. Sakatlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ankara'dan dönerek takımdan ayrı Şevket Göngör ile düz koşu yaptı. Teknik Direktör Fatih Akyel ile idman öncesinde konuşma yapan Sinan durumu hakkında Akyel'e bilgi verdi.

"ANKARA'DA YIRTIK TESBİT EDİLDİ"

Sinan Ören "Silivri maçından gelen bir sıkıntı vardı . Zonguldak'ta MR çektirdik, ancak yırtık olmadığı söylendi. Bandırmaspor maçının ilk yarısında sıkıntı yaşadım ve oyundan çıkmak zorunda kaldım. Hafta başından itibaren Ankara'da tedavi gördüm. Fedakarlık yaparak tedavi sürecini devam ettiriyoruz. Ankara'da çekilen MR'da ayağımda yırtık olduğu tesbit edildi. Hafta sonu Karşıyaka maçında oynamak istiyorum. Bugün ve yarın fiziksel aktiviteler yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"KARŞIYAKA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ MÜSABAKA"

Kaleci Sinan Ören Karşıyaka maçının kritik olduğunu belirterek "Bizim için Karşıyaka maçı çok önemli. Sezonun finali diyebiliriz Karşıyaka maçı için. Kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazanmamız halinde rahat bir nefes alacağız. Takım arkadaşlarımızla birlikte maçı kazanacağımızı düşünüyorum. 3 puanı hanemize yazdıracağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi