Zonguldakspor'un başarılı file bekçisi Sinan Ören açıklamalarda bulundu. Tuzlaspor maçında sakatlık geçirerek oyundan çıkmak zorunda kalan Sinan hem sakatlığı ile ilgili hem de takımın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"SİVAS DEPLASMANINDA YETİŞEBİLİRİM"

Ligde oynadığımız Menemen Belediyepor karşılaşmasının son 25 dakikasında kasığımda bir sertleşme olduğunu hissettim. Devam etmek istedim, 1 oyuncu değişikliğini ziyan etmek istemedim. Aslında bu kadar başıma dert açacağını bilseydim oyundan çıkardım. Sonuç olarak Ankara'da MR çektirdim. Kasığımda 2. derece bir yırtığın olduğu tespit edildi. Oyuncu için zor ama kaleci için kolay atlattım. Planlama da şöyle oldu. Bu hafta Kahramanmaraş maçında saha da olamayacağım. Önümüzde ki hafta Sivas maçına yetişeceğim düşünüyorum" dedi.

"FETHİYE MAÇINDA RAKİP 10 KİŞİ KALMALIYDI"

Pazar günü deplasmanda oynadıkları Fethiyespor maçının 8'nci dakikasında rakibin Emre Kara'ya yaptığı hareketin yüzdü yüz kırmızı kart olduğunu belirten Sinan ''Fethiye maçını izledim. Yenebilirdik. Kısmetsizlikler var. Hakem hakkında çok konuşmayı sevmiyoruz ama Emre Kara'nın pozisyonu yüzde yüz kırmızı kart. Kırmızı kart olsa yaklaşık rakip 80 dakika 10 kişi oynayacak. Bu da bizim avantaj olacaktı. Her hafta hakemlerle sorun yaşıyoruz" dedi.

"TOKAT VE TUZLA MAÇINI KAZANSAYDIK DAHA FARKLI OLURDU"

Sinan "Sahamızda oynadığımız Tokat ve Tuzla maçını kazansak ilk beşin içerisinde olabilirdik. Fethiye maçı da öyle. Fırsatlar hala geçmiş değildi. Kahramanmaraş maçını kazanarak seri yakalamalıyız. Eğer Kahramanmaraş maçını kazanabilirsek bir serinin başlangıcı olacağını düşünüyorum. Takım olarak kenetlendik''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi