TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda kümede kalma mücadelesi veren Bandırmaspor ile karşılaşacak. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz ilkyarının son 10 karşılaşmasında kötü bir periyoda girmiş ve son 10 maçtan 2 galibiyet çıkartabilmişti.

Devre arasında 7 futbolcusunu gönderen Zonguldakspor kadroya yaptığı 3 takviye ile ikinci yarıya başladı. İkinci yarının ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor'a karşı eksik kadrosuna rağmen ortaya koyduğu mücadeleci futbolcun ardından Cumartesi günü de İstanbul deplasmanında Pendik gibi zorlu deplasmanda özellikle ilk yarı rakibi karşısında üstün futbolu ve yakaladığı pozisyonlarla göz doldurdu.

İki maçta alınan beraberliklerin ardından galibiyete ihtiyacı olan Zonguldakspor sahasında Bandırmaspor'a karşı yine hem iyi futbol, hem de 3 puan alarak galibiyet hasretine son vermenin planlarını yapıyor.

22 puanla 11'nci sırada bulunan kırmızı-lacivertli ekip alacağı galibiyetle üst sıralara çıkarak küme düşme potasından iyice uzaklaşmayı hedefliyor.

Editör: Pusula Gazetesi