Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Amatör Spor Kulüpleri binasında spor'da şiddet konulu ikinci toplantıyı düzenlendi. İlkini Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz'ın düzenlediği toplantının ikincisidi de ASKF düzenledi. Toplantıya Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Çevik Kuvet Şube Müdürü Faruk Atay, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı Nurettin Demir(TFFHGD), Klasman Gözlemci Erol Pesen ve ikinci amatör kulüp yöneticileri katıldı. Toplantı da son zamanlar da ulusal basına da yansıyan spor'da çıkan şiddet olaylarının önüne geçilmesi noktasında çözüm önerileri oluşturularak masaya yatırıldı.

ASKF Başkanı Kemal Demir, "Sporda şiddet konulu Belediye Nikah Salonunda düzenlenen toplantıya katılım yüksekti. Her ne hikmetse olaylar daha çok olmaya başladı. Bu toplantıda şimdi bir temsilcimiz bulundu. Bu toplantıda hem ikinci amatör kümenin başlangıç tarihi hem de sporda birlik beraberlik içerisinde nasıl oluruz diye toplantı düzenledik" dedi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Faruk Atay ise "Bu şehrin sporu ne kadar sevdiğini daha çok biliyoruz. Zonguldak Amatör sporlarda da atletizm dallarında çok güzel sporcular yetiştirdi. Takım sayısının fazlalığı da spora olan sevgiyi gösteriyor. Birçok ilde tek amatör var. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ile hep istişare içerisinde sporda şiddetin önüne geçmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bence maçlarda maç bitiminde çiçek verip tebrik etmeli"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi