Firma olarak kiralık vinç hizmeti aldığınızda, projenizi erken tamamladığınızda vinci iade ederek ekstra maliyetten kurtulabilirsiniz. Belirtilen saat ve gün harici kesinlikle sürpriz bir ödeme ile karşılaşmazsınız.

Bu yüzden sepetli vinç hizmeti aldığınızda bu tür güvenlik ve kullanım sorunları yaşamazsınız. Vinç ile ilgili sorun geliştiğinde sadece Canbey Vinç Kiralama ofisimiz ile iletişime geçmeniz yeterlidir. En kısa zamanda teknisyenlerimiz proje alanınızı gelerek sorunu giderecektir.

İş Sağlığı ve Güvenliği

Vinci kullanmanın temel riski kaza riskidir. Kazaları önlemek için iş sağlığı ve güvenliği ilkelerine uygun olarak çalışmaktayız. Kaldırma işlemine başlamadan önce, vinç kontrol edilir ve kaldırması gereken yüke uygun olup olmadığı onaylanır. Manlift kiralama hizmetimizle de siz değerli müşterilerimizin her zaman yanındayız.

İstanbul kiralık vinç makine parkımızda 1 ton ile 1200 ton arası kaldırma gücüne sahip vinçlerimiz bulunmaktadır. Kaba arazi şartlarında çalışabilecek her türlü ekipmana ve personele sahibiz. Bu nedenle, mümkün olan en iyi hizmeti aldığınızdan ve işinizin güvenli bir şekilde yapıldığından emin olabilirsiniz.

Canbey Vinç hizmetleri, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ve uygun fiyata kaliteli iş sunabilecek bir şirket yapısına sahiptir. Daha fazla bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin veya ücretsiz bir saha danışmanlığı planlamak için çevrimiçi olarak bizi ziyaret edin. Sizin için neler yapabileceğimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için sahada işinizin planlamasını yaparak, uygun vinç ve ekipmanın tespitinde size yardımcı olalım.

Editör: Pusula Gazetesi