Misli.com 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir ile birlikte şampiyonluğa koşuyor. 4 yıl önce Zonguldakspor'u 3'üncü Lig'den 2'nci Lig'e çıkarma başarısı gösteren Şenol Demir aynı başarıyı Diyarbekirspor'da da yaşamak istiyor.

2020-2021 futbol sezonunun ilk iki haftasında 1 galibiyet 1 yenilgi alan Diyarbekirspor yönetimi mevcut Teknik Direktörünü göndererek üçüncü haftada tekrar Şenol Demir ile anlaştı. Diyarbekirspor'un başına üçüncü hafta geçen Şenol Demir ligde oynadığı 3 maçın tamamını kazandı. İlk maçında Alemdağ'ı deplasmanda 3-0, ikinci maçında sahasında Hopaspor'u 1-0 yenenen Şenol Demirli Diyarbekirspor geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Nevşehir Belediyespor'u 1-0 yendi. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Çarşamba günü Elazığ Karakoçanspor'u 2-1 yenerek bir üst tura çıktı.

ZONGULDAK'IN GURURU OLACAK

Diyarbekirspor'un başında çıktığı toplam 4 maçtan da galibiyetle ayrılan Şenol Demir hedefine 2 kulvarda da devam ediyor. "Dışarıda Zonguldaklı teknik adam çalışamıyor, başaramıyor" zihniyetini de kıran Şenol Demir'e memleketi Zonguldak'tan da büyük destek geliyor.

ŞENOL DEMİR KIZILCABÖLÜK MAÇLARINI SEVER

3.Lig 1.Grup'ta geride kalan 5 hafta içinde 12 puan ve averajla ikinci sırada bulunan Şenol Demirli Diyarbekirspor hafta sonu sahasında 9'uncu sıradaki Kızılcabölük ile oynayacak. Demir, final maçında Kızılcabölük'ü 2-1 yenerek Zonguldakspor'u şampiyon yaparak 2.Lig'e çıkarmıştı.

"EKSİKLERİMİZ VAR, YENİ KURULAN BİR TAKIMIZ"

Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir takımın son durumu ile ilgili şunları söyledi: "Tabi ki eksikliklerimiz var. Yeni kurulan bir takımız, çok daha fazla çalışarak eksiklerimizi gidererek ve kendimizi geliştirerek devam etmeliyiz. Henüz ligin başındayız ve önümüzde 25 tane daha resmi müsabaka bizi bekliyor. Çok zorlu maçlar oynayacağımızın farkındayız. Rehavet ve gevşeme gibi bir durum söz konusu olamaz" dedi.