Misli.com 3'üncü Lig 1'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor'un Teknik Direktörü Zonguldaklı Şenol Demir hakemlere isyan etti.

Bugün sahasında lig üçüncüsü Malatya Yeşilyurt'u konuk eden Diyarbekirspor hakem faciası ile karşı karşıya kaldı. Maçın ilk yarısını 1-0 yenik tamamlayan yeşil-beyazlı ekip kalesinde 61'nci dakikada ikinci golü gördü ve 2-0 yenik duruma düştü.

Maçın 62'nci dakikasında kırmızı kartla 10 kişi kalan Diyarbekirspor'da Teknik Direktör Şenol Demir hakeme büyük tepki gösterdi. Hakemin kötü yönetimine rağmen skoru 2-1'e getiren Diyarbekirspor 85'nci dakikada 3-1 yenik duruma düştü.

DİYARBEKİRSPOR TEKRAR DİRİLDİ

Maçın 86'ncı dakikasında skoru 3-2'ye getirerek pes etmeyen Şenol Demirli Diyarbekirspor maçın 90+3'üncü dakikasında skoru 3-3 yaptı. Uzatmalarda Diyarbekirspor 4'üncü gol için net pozisyona girmesine rağmen bu dakikada maçın hakemi bitiş düdüğü çaldı. Maçtan sonra Diyarbekirspor kanadından hakeme büyük tepki geldi.

Diyarbekirspor bu beraberlikle 48 puana yükseldi, ancak liderliği averajla Bucaspor'a kaptırdı.

ŞENOL DEMİR SERT BİR AÇIKLAMA YAPTI

Zonguldaklı Teknik Adam Diyarbekirpor Teknik Direktörü Şenol Demir sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaparak hakeme tepki gösterdi, 10 kişi kalmalarına rağmen 3-1'den beraberliği yakalayan futbolcularını kutladı, kendilerine destek veren taraftara ve yönetime teşekkür etti.x

İşte Şenol Demir'in tepki dolu söylemi: "Bugün oynadığımız Malatya Yeşilyurt müsabakası tam bir hakem rezaleti ile oynandı. Hakeme rağmen iki kez iki farklı geriye düşen, fakat 10 kişi kalmamıza rağmen 3 gol bulan ve 4'üncü golü ararken ceza sahası dışında atakta iken hemen maçı bitiren hakeme rağmen, oyunu bırakmayan mücadeleden vazgeçmeyen, teslim olmayan, kazanmak için her şeylerini ortaya koyan aslan yürekli evlatlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Herkes gördü ki 10 kişide kalsa savaşan ve pozisyon üreten bir takım vardı. Bu isteğin karşılığında aldığımız bir puan bence altın değerinde. Belki de bu bir puan bizi şampiyon yapacaktır. Kalan sekiz final maçımızdan Allah'ın izniyle alnımızın akıyla çıkacağız. Bize destek olan taraftarımıza, yönetim kurulumuza ve başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu davadan vazgeçmek yok, dönmek yok, pes etmek yok. İnanıyoruz ve başaracağız"