Türk-İş eski Genel Sekreteri ve GMİS Genel Başkanı merhum Şemsi Denizer anısına her yıl olduğu gibi bu yıl da Futbol turnuvası düzenlenecek. Eski futbolcu Hacı Kara'nın organize ettiği futbol turnuvası veteran ve gençler olmak üzere iki kategoride yapılacak. Organizatör Hacı Kara turnuvanın şölen havası içinde geçeceğini belirterek turnuva ödününün 750 lira olduğunu söyledi.

30 HİZARAN'DA BAŞLAYACAK

Hacı Kara turnuvanın 30 Haziran tarihinde başlayacağını belirterek turnuva boyunca futbol şöleni yaşanacağını söyledi. Kara, "Merhum başkanımız Şemsi Denizer düzenlediğimiz futbol turnuvasını bu sene altıncı kez düzenliyoruz. Bu futbol şöleni organizasyonuna herkesin katılmasını istiyorum.

KATILIM 500 LİRA OLACAK

Statü hakkında da bilgi veren Kara "Maçlarımız Fener Sahası'nda oynanacak. Listeler 15'er kişilik 8+5 şeklinde. Takım başına katılım ücreti olarak 500 lira alıyoruz. Şampiyon takımı 750 lira ödül vereceğiz. Maçlar gruplarda uan usulü oynanacak. 3 maç garanti. Grup'tan çıkanlar eleme turlarında devam edecek.

30 Haziran'da açılış maçı olacak. Turnuvamız şöhretlerin yer aldığı gösteri maçıyla başlayacak.

Futbol Zonguldak'ta sevilen bir branş olduğu için yoğun ilgi var. Herkes katılıyor. Değişik takımların girmesini istiyorum. Özellikle genç kardeşlerimizin gelmesini bekliyorum. Gelsinler zevk alsınlar.

Şemsi Denizer Futbol Turnuvası şölenine tüm takımları davet ediyorum. Katılım ne kadar fazla olursa turnuvanın heyecanı ve keyfi o kadar büyük olur" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi