TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi günü deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-1 yenerek büyük moral bulan kırmızı-lacivertli ekip deplasmana da galibiyet için gidecek.
MHK HAKEMİ AÇIKLADI
Darıca Gençlerbirliği ile Zonguldakspor arasında oynanacak kritik maçın hakemi MHK tarafından açıklandı. Buna göre karşılaşmada İstanbul bölgesi B Klasman hakemi Cihan Ataş yönetecek. Mesleği Satış ve pazarlama olan Cihan Ataş'ın yardımcılıklarını ise Düzce Bölgesi hakemlerinden Gökhan Coşar ve İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Efe Kurtuluş yapacak. Karşılaşmada İstanbul Bölgesi hakemlerinden Aytaç Geçgel ise 4. Hakem olarak görev yapacak. Maçta Tuğbay İnan ve Yaşar Çatal ise temsilcilik görevi yapacak.

Cumartesi günü Darıca İlçe Stadı'nda 15.00'da oynanacak karşılaşma öncesinde Zonguldakspor 7 puanla 11'nci sırada, Darıca Gençlerbirliği ise 5 puanla 14'ncü sırada yer alıyor. Darıca Gençlerbirliği'nde geçtiğimiz sezon Zonguldakspor forması giyen orta saha oyuncusu Raşit Sevindir de forma giyiyor.

Karşılaşmanın hakemi Cihan Ataş, kartlarına çok başvuran bir hakem olarak dikkatleri çekerken, geçtiğimiz sezon Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan Zonguldakspor-Kahramanmaraş maçında 4. Hakem olarak görev almıştı.

Editör: Pusula Gazetesi