TFF 2'nci Lig temsilcimi Zonguldakspor'da yönetim kurulu yeni sezon öncesinde iç ve dış transfer çalışmalarına başladı.

2015-2016 futbol sezonunda Zonguldakspor'da futbol oynayan hırçın ve sert futbolu ile göze batan Stoper Uğurcan Arslantürk kırmızı-lacivertli ekipte şampiyonluk yaşayarak takımın 3'üncü Lig'den 2'nci lige çıkmasında büyük rol oynayan futbolcular arasına adını yazdırmıştı.

UĞURCAN ARSLANTÜRK'DEN MESAJ VAR

Zonguldakspor forması altında yaşadığı şampiyonluğu unutamadığını belirten 32 yaşındaki başarılı stoper Uğurcan Arslantürk "Zonguldakspor ve Zonguldak benim için çok özel. 2015-2016 sezonunda Çanakkale'de yaşadığımız şampiyonluğu ve o muhteşem atmosferi unutamıyorum. Zonguldakspor'u her zaman yakından takip ediyorum. Özellikle yönetim kurulunun yaptığı fedakarlıklarla takımın ayakta kalması, taraftarın takıma olan bağlılığı başarıyı getiriyor. Her futbolcunun oynadığı ve kendini ait hissettiği bir kulüp vardır. Benim içinde o kulüp Zonguldakspor. Çok güzel anılarımız oldu, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarın kenetlenmesi başarıyı ve şampiyonlukları getirdi. Zonguldak'ın ileri gelenleri takıma sahip çıkması halinde Zonguldakspor daha üst liglere gelecektir. Zonguldak bir futbol kenti ve o potansiyen Zonguldak'ta var. Ben de tekrar Zonguldakspor forması giymek ve o muhteşem taraftarın önünde futbol oynamak isterim. Zonguldak'ı ve taraftarı çok özledim" dedi.

UĞURCAN'IN KARİYERİ

Pendikspor'da futbola başlayan Uğurcan Arslantürk sırasıyla Bulvarspor, Sancaktepe, Hatayspor, Zonguldakspor, Maltepespor, Afyon Afjetspor ve son olarak Bağcılarspor'da forma gidi.