Sarayspor, Fenerbahçe Kulübü'nün daveti üzerine gittiği İstanbul'da U-13 ve U-11 kategorilerinde Fenerbahçe ile hazırlık maçları oynadı. U-13'de Fenerbahçe'yi 3-2, U-11'lerde ise 4-2 yenen Sarayspor'da alınan bu galibiyetler kulüp açısından önemli bir başarıydı. Alınan bu sonuçlar Zonguldak'ta da yankı uyandırdı.

Sarayspor Antrenörü Turan Altundaş, Fenerbahçe ile oynadıkları hazırlık maçlarında aldıkları başarılı sonuçların ardından kulübe destek veren sponsorların yanı sıra gelecek vaad eden sporcuların velilerine teşekkür etti. Altuntaş yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Değerli velilerimiz değerli arkadaş ve dostlar önemli olan şu ki bugün yenilebilirdik de biz aldığımız sonuçla gururlanmadık. Çocuklarımızın Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'nin alt yapı takımına karşı iyi futbol oynamaları onlar kadar mücadele etmeleri onlar kadar pas oyunu oynamasalar da yapmaya çalışmaları bizi gururlandırmıstır.
Bizler alt yapı kulüpleriyiz sonuç endeksli olmayalım. Yenilseydik de onlarla gurur duyacaktık. Bu yaşlarda çok da abartılacak bir durum değil. Sadece öz güven kazanmak motivasyonu arttırmak çocuklarımızın bu büyük kulüplerde forma giyen evlatlarımızdan ne kadar ileride yada ne kadar geride olduklarını görmek açısından iyi bir tecrübe ve kazanım oldu.
Ayrıca sporcularımızı görmek amacıyla da yapılan bir müsabaka sonucunda muhakkak dikkat çeken oyuncularımızda oldu.
Bu anlamda bize tesislerini açan Fenerbahçe kulübüne değerli hocalarına ayrıca takımımıza ulaşımının sağlanmasında desteğini esirgemeyen Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ayhan Yılmaz'a değerli velilerimize futbolun sadece sonuç oyunu olmadığının farkında olup bizi destekleyen tebriklerini ileten herkese teşekkürler"

Editör: Pusula Gazetesi