TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller yerinde. Kırmızı-lacivertli ekip ligde zorlandığı ve galibiyet alamadığı rakibi Şanlıurfa'yı deplasmanda yenerek özgüvenini tekrar geri kazandı. Bu moralle Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Konya Anadolu Selçuk maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan Zonguldakspor galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

TAKIM FENER'DE ÇALIŞTI

Zonguldakspor Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın zemininin daha fazla bozulmaması için haftanın ikinci idmanını Fener Sentetik Sahada yapmayı tercih etti. Salı günü gerçekleştirilen idmanda özel izinli olduğu için katılamayan Okan Eken idmanda yeraldı. İdmana kondisyoner Barış Şeref'in yaptırdığı ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-lacivertli ekip daha fazla fizik, kondisyon ve dayanıklılık idmanı yaptı.

CAHİT TERZİ MOTİVE EDİYOR
Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi idmanda futbolcularla özel olarak konuşup Konya Anadolu Selçuk maçına motive ediyor. Konya Anadolu Selçuk'a karşı galibiyeti bulunmayan Zonguldakspor aşnı şanssızlığı Şanlıurfa'ya karşı yaşıyordu. Ancak son maçta rakibini yenerek bu şanssızlığını yenen Elmas, Konya Anadolu Selçuk'a karşı olan şanssızlığını da yenmenin hesaplarını yapıyor.

6 MAÇTIR TAKIM YENİLMİYOR
Zonguldakspor ilk yarının son iki maçında Bakspor (Bugsaş) ile berabere kalmasının ardından Etimesgut Belediyespor'u yenerek devreyi tamamlamıştı. Elmas ikinci yarıda ise Manisa Büşükşehir Belediyespor ile içerde, Pendik ile dışarıda, Bandırmaspor ile de içerde beraberlikler almış, son maçından da Şanlıurfa galibiyeti ile moral bulmuştu. 6 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik alan Elmas yenilmezlik serisini sürdürdü.

Editör: Pusula Gazetesi