Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde mücadele eden Muslu Belelediyespor'un başarılı defans oyuncusu Orçin Ay, Capeti Merkez Atölyesispor'a transfer oldu.

Futbola ÇATES Işıkspor'da başlayan 28 yaşındaki futbolcu daha sonra Çatalağzı Demirspor'a futbol yaşantısına devam etti. Ardından Muslu Belediyespor'da transfer olan Orçin Ay, kırmızı-lacivertli forma altında iki şampiyonluk yaşadı. Son olarak geçtiğimiz yıl 1. Amatör Küme Kilimli grubunda play-off'a kalan, ardından da Play-off şampiyonu olarak Amatör Süper Lige çıkan Muslu Belediyespor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Orçin Ay devre arası transfer döneminde ise Capeti Merkez Atölyesispor'da transferi gerçekleşti.

"HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR OLACAK"

Capeti Merkez Atölyesispor'un yeni transferi Orçin Ay "Futbol yaşantım boyunca hep hedefi olan takımlarda forma giydim. Son olarak Muslu Belediyespor forması altında şampiyonluklar yaşadım. Bende emeği olan geçmişteki antrenörlerim, yöneticilerim ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ligin ikinci yarısından itibaren Süper Amatör Lig ekiplerinden Capeti Merkez Atölyesispor'a transfer oldum. Bana güvenen insanları mahçup etmeyeceğim. Yine her zaman olduğu gibi savaşçı ve mücadeleci futbolumu Capeti Merkez Atölyesispor forması altında gösterip, terimin son damlasına kadar yeni takım arkadaşlarımla mücadele vereceğim" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi