Deplasmanlı Amatör Süper Ligde lider Devrek Belediyespor'da caima iyice kendini şampiyonluğa inandırdı. Alaplı Belediyespor ile kıyasıya şampiyonluk yarışı içinde giren Devrek Belediyespor, Alaplı'nın Gökçebey deplasmanında 1-1 berabere kalmasıyla birlikte, Devrek'in 2-1'lik Kepez galibiyeti, kırmızı-beyazlı ekibe liderliği getirdi. Emaneti geri alan Devrek Belediyespor'da Antrenör Serkan Bankoğlu şampiyonluk için iddialı ve umutlu konuştu. "Bu takım bu sezon şampiyon olacak" diyen Bankoğlu, futbolcularına her idmanda, her maçta bu duyguyu aşılıyor. Hırslı ve azimli kişiliği ile bilinen Bankoğlu içindeki kazanma arzusunu futbolcularına aşılıyor.

ŞAMPİYONLUĞA ALIŞIK BİR HOCA

Devrek Belediyespor Antrenörü Serkan Bankoğlu, futbolculuk döneminde yaşadığı sayısız şampiyonlukları, antrenörlük yaşamında da sürdürerek bir çok takımı şampiyon yaparak hedefine ulaştıran bir teknik adam. Bundan sonraki haftalarda liderliği kaybetmeyeceklerini belirten Bankoğlu her maça temkinli çıkıp, taraftarlarının da desteği ise sezonu zaferle tamamlayacaklarını söyledi.
GENİŞ KADROYA SAHİP

Devrek Belediyespor son haftalarda sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu ile büyük sıkıntı yaşamasına rağmen Bankoğlu ve ekibi bunları sorunsuz aşmasını bildi. Hafta sonu ÇATES Işıkspor ile oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Devrek Belediyespor'da Murat Gebeş ve Ali Efsat'ın cezaları sürerken, Uğurcan cezasını tamamladı. Sakat olan Özgür de bu maçta forma giyemeyecek.

Editör: Pusula Gazetesi