2018-2019 futbol sezonu öncesinde güçlü bir kadro oluşturan ÇATES Işıkspor yönetimi takımın içinden gelen, geçmiş yıllarda formasını giyen antrenör Sercan Bilgin ve tecrübeli kaleci antrenörü Şenol Güneş ile hedef bir ekip oluşturdu.

Takım içindeki futbolculara teknik adamdan daha çok ağabeylik ve babalık yapan Sercan Bilgin ve Şenol Güneş ekip ruhu oluşturarak zorlu yollardan geçip mutlu sona ulaştılar.

MAÇ YAPMADAN GARANTİLEDİLER
ÇATES Işıkspor son haftada maçlarına çıkmayan Subatanspor karşısında aldığı 3-0'lık hükmen galibiyetle şampiyonluğunu garantiledi. Haftaya 36 puanla lider giren ÇATES Işıkspor aldığı hükmen galibiyetle 39 puana ulaşarak şampiyon oldu ve ilk hedefine ulaştı.

İKİNCİ HEDEF DAHA ZORLU GEÇECEK
Birinci Amatör Küme Merkez grubunda şampiyonluğunu ilan eden ÇATES Işıkspor grubunda ilk üçe girecek olan diğer takımların yanı sıra Çaycuma ve Ereğli gruplarında play-offa kalan takımlarla birlikte play-off oynayacak. ÇATES Işıkspor şimdi birbirinden zorlu maçlara sahne olacak play-off maçlarına kendisini hazırlıyor.

EN ÇOK GOL ATAN, EN AZ GOL YİYEN TAKIM

ÇATES Işıkspor bu başarılı süreçte ilginç bir istatistiğe de imza attı. Mavi-beyazlı ekip bugüne kadar oynadığı 16 karşılaşmada attığı 52 golle grubun en fazla gol atan takımı, yediği 11 golle ise grubun en az gol yiyen takımı oldu. +41 averaja sahip olan ÇATES Işıkspor kalan iki maçını da en iyi şekilde tamamlayarak play-off maçlarını bekleyecek.

Editör: Pusula Gazetesi