Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de pazar günü kümede kalma yolunda çok kritik bir karşılaşma oynandı. Haftaya 10 puanla 11'inci sırada giren Kozlu Belediyespor ile 17 puanla 8'inci sırada giren Çaycumaspor, Çaycuma Çim Saha'da karşılaştı. Her iki takım açısından önemli olan karşılaşmada Çaycumaspor 1-0 öne geçti. Konuk Kozlu Belediyespor ise, bu zorlu maç öncesinde kadrosunu,Zonguldakspor'un eski takım kaptanı Suat Kerçin olmak üzere bazı transferlerle güçlendirdi.

SUAT TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU

Maçın ikinci yarısında tecrübesini konuşturan ve takımının pes etmemesi için maç içinde takım arkadaşlarını sürekli motive eden Kaptan Suat Kerçin, oynadığı futbolla da alkış aldı. Maçın 83'üncü dakikasına kadar karşılaşma Çaycumaspor'un 1-0 üstünlüğü ile devam ederken, Suat Kerçin kendisine gelen topu kafayla arkaya aşırdı, gelen topu Eray ağlara gönderdi ve skor 1-1'e geldi.

ÇAYCUMA 90'DA YIKILDI, KOZLU HAYAT BULDU

Maçın 90'ıncı dakikasında herkes maçı '1-1 bitecek' diye düşünürken, Kozlu Belediyespor'da Çağatay attığı kritik golle takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golle Kozlu Belediyespor büyük coşku yaşarken, Çaycumaspor ise adeta yıkıldı.

MAÇ SONRASI SUAT'A ÇİRKİN KÜFÜRLER EDİLDİ

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına giden Kozlu Belediyesporlu futbolcuların yanı sıra özellikle Zonguldakspor eski takım kaptanı Suat Kerçin'e yönelik ağza alınmayacak küfürler edilmeye başlandı. Aynı zamanda Çaycuma doğumlu olan Suat Kerçin soyunma odasına girerken, edilen ağır küfürlere rağmen elini kalbine koyarak soyunma odasına gitti. Koridorda da istenmeyen olayların meydana geldiği öğrenildi.

KOZLU OTOBÜSÜ TEKMELENDİ, CAMLARI KIRILDI

Maçın ardından soyunma odasından çıkarak otobüsü binen Kozlu Belediyesporlu futbolculara bu kez otobüste taciz edildi. Otobüsü bazı taraftarların tekmelediği ve atılan taşlarla otobüsün camlarının kırıldığı, Kozlu BelediyesporKulübü personelinin de yaralandığı öğrenildi.

Bu maçın ardından Kozlu Belediyespor puanını 13'e çıkarırken, Çaycumaspor ise 17 puanda kaldı.

ERKAN SADIKLAR BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ
Kozlu Belediyespor'un tecrübeli antrenörü Erkan Sadıklar, kendilerine yapılan çirkin saldırıyı kınadıklarını ifade ederek, "Maçtan sonra Çaycumasporlu futbolcuların bize karşı yaptıkları saldırıları kınıyoruz. Üzerlerinde forma ve eşofmanlarla bize saldıran Çaycumasporlu futbolcuları da kınıyorum. Futbolcular aracımıza saldırıp tekmelediler, camlarımızı kırdılar. Geçtiğimiz sezon Çaycuma küme düşme mücadelesi verirken, bizim taraftarlarımız onları iyi karşılamıştı. İlk yarıda Çaycumaspor bizi kendi sahamızda 3-0 yendi. Biz onları en iyi şekilde ağırlayıp gönderdik. En küçük bir olay olmadı, el bebek, gül bebek gönderdi.Ama onlar bize böyle çirkin davranışlarda bulundular. Futbolcularımıza ve bizlere ağır küfürler ettiler, aracımıza saldırıp camlarımızı kırdılar. Olayları kınıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi