Zonguldakspor'un yeni sezon kombine kart satışları devam ediyor. Zonguldaklı bazı işadamları ve esnafların duyarlı olmasına rağmen kentin büyük bir bölümünün duyarsız kaldığı kombine kart satışlarına öyle birisi destek verdi ki, 1 bilet almaya naz edenleri utandıracak cinsten.

SAKARYALI ESNAF SUAT KÖSE 80 ADET KART ALDI

Zonguldaklı işadamları ve bazı esnafları kombine kart almak için kapris yaparken, Sakaryalı esnaf Efes Pilsen Şirket Müdürü Suat Köse 80 adet Zonguldakspor kombine kartı aldı.

Zonguldak'ın Soğuk semtinde tekel bayi esnafı Serkan Kalkan, 1966 Zonguldak Taraftar Derneği Başkanı Tuncay Cihan'a ulaşarak Efes Bilsen'in Zonguldak Bölge Müdürü Yüksel Mazlum ile görüşmesini sağladı. Ardından Zonguldakspor'a maddi gelir sağlamak amacıyla bastırılan 80 adet kombine kart almasını sağladı. Bunun üzerine Efes Bilsen Zonguldak Bölge Müdürü Yüksel Mazlum, Sakarya Karasu'da bulunan Şirket Müdürü Suat Köse ile görüşerek 80 adet kombine alma konusunda anlaşma sağladı. 1966 Zonguldak Taraftar Derneği Başkanı Tuncay Cihan bugün Soğuk tekel bayi önünde Sakarya Karasu şirket Müdürü Suat Köse'ye 80 adet kombine kartı teslim etti. Köse'nin bu duyarlılığı ise kentte büyük bir örnek oldu.

Başkan Tuncay Cihan, "Efes Pilsen şirket sahibi ağabeyim Suat Köse 80 adet kombine kartını huzurlarınızda teslim ettik. Makbuzunu da aldık. Makbuz tamamen Zonguldakspor Derneğinden kesilen makbuzdur. Bunu özellikle belirtiyorum Dernek olarak biz makbuz kesmedik. Zonguldakspor Derneğinin makbuzunu kestik. Allah razı olsun. Kendisi Zonguldak'ta yaşamıyor ama Zonguldak'ta iş yapıyor. Bundan sonra ne ihtiyaç olursa bize bildirin dedi. Ben bunu yöneticilere de söyledim kendileri ile görüşecekler." Dedi.

"BİZ KAZANIRKEN ZONGULDAKSPOR'DA KAZANACAK"

Efes Bilsen Bölge Şirket Müdürü Sakaryalı Suat Köse ise"Karadeniz Ereğli ve Zonguldak'ta da bayilik yapıyoruz. Daha çok bölge müdürümüz Yüksel Mazlum bu bölgeye gider gelir. Bu arkadaşımız Serkan beyle temasa geçmişler. Beni aradı abi dedi Zongudlakspor bu sene kendi sahasında oynayacak dedi. Bir yardım talibinde bulunuyorlar dedi. Nedir dedim? Sonra da ağabey kombine desteği dedi. Bende 20 milyarlık kombine desteği verebilirsin dedim. Bundan sonra ki her yıl kısmet olursa sezon başlarken temas kursunlar ben her yıl kombine kart alacağım bu kadar. Biz bu bölgeden ekmek yiyoruz. Zonguldakspor'un başarısı bizim içinde ticari başarıdır"dedi.

"BAŞKA DESTEKLER DE VERECEĞİZ"

Zonguldak Efes Bilsen Bölge Müdürü Yüksel Mazlum, her yıl kombine desteği vermeye devam edeceklerini söyleyerek, "Ben uzun yıllar Zonguldakspor'un ve taraftarın çabasını izliyorum. Şehir içerisinde stadyumun açılıyor olması bizim için ve taraftarın için olumlu olacak. Kombine için bizden destek istendi. Bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık. Her yıl aynı şekilde Suat bey'in dediği gibi devam edeceğiz. Ara ara Dernek Başkanı Tuncay Cihan'la diğer eksiklerde de yardımcı olacağız. Zonguldakspor başarılar diliyoruz. İnşallah layık olduğu yerlere gelecektir"dedi.

"AMACIMIZ TAKIMIMIZA DESTEK VERMEK"

Suat Köse'nin 80 adet kombine kart almasına aracı olan Zonguldaklı esnaf Serkan Kalkan ise "Biz Zonguldak doğumluyuz. Zonguldak çocuğuyuz. Böyle olaylar bizleri mutlu ediyor. Bizde abimizden yardım istedik. Oda kırmadı bizi geldi. Zonguldakspor için elimizden geldiğince bizlerde bir şeyler yapmaya çalıştık" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi